Колишній учасник проекту "Заміж за Бузову" Валентин Коробков, якого з ганьбою вигнали з шоу за бійку, записав відеозвернення до переможця шоу Дениса Лебедєва.

У відео, яке наповнене брудною лайкою, Коробков звинуватив суперника у вживанні наркотиків та пригрозив розправою, якщо той наблизиться до Олі Бузової. Відеозапис зі звинуваченнями і погрозами Коробков розмістив в Instagram.

Валентин заявив, що все, що пишуть журналісти - правда. І за його словами, Денис дійсно вживає наркотики і сприймає популярну телеведучу як спосіб заробітку й не має свого бізнесу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Все листування, які публікував журнал @starhit.ru, належать Лебедєву. Я не дозволю тобі, суч*ня, так поводитися з Олею та її родиною", - заявив Валентин Коробков.

Валентин Коробков сказав, що переможець шоу повинен залишити Бузову в спокої. В іншому випадку він пообіцяв розібратися з суперником по-чоловічому. Крім того, він запропонував Лебедєву подати на себе до суду в тому випадку, якщо озвучені ним факти є неправдивими. Коробков навіть пообіцяв оплатити йому адвоката.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила розповісти, як склалися його стосунки з переможцем проекту "Заміж за Бузову" Денисом Лебедєвим.

Варто нагадати, що фанати вже кілька місяців бурхливо обговорюють скандальні чутки про ймовірне розлучення зіркової пари російського шоу-бізнесу - Алли Пугачової та Максима Галкіна. Ще влітку в мережі почали поширюватися подробиці про зради Галкіна, який закрутив роман з Юлією Барановською.

Проте далі - більше, адже стало зрозуміло, що Юлія - не єдина коханка шоумена, в цьому списку є ще Світлана Лобода, яка, ймовірно, народила доньку від Максима, а також Крістіна Орбакайте, син якої підозріло схожий на Галкіна.

Нагадаємо, футболіст Тарасов судитиметься з колишньою дружиною.

Як повідомляв Знай.uа на шпильці і в спортивках: Оля Бузова прилетіла в Чечню на приватному літаку.

Знай.uа писав, шанувальники засипали Лободу непристойними питаннями.