Розлучення скандальної української співачки Ані Лорак та 41-річного бізнесмена Мурата Налчаджіоглу неминуче. Ймовірно, Лорак не змогла пробачити зраду коханому. Зараз прихильники переконані, що Мурат впав у депресію через розставання із зоряною дружиною.

Нещодавно в соцмережах з'явилася інформація про те, що Мурат Налчаджіоглу почав жити разом зі своєю новою пасією Яною Бєляєвої в одному з елітних районів Києва.

Багато хто з шанувальників Лорак сподівався, що співачка все ж зможе пробачити чоловіка й збереже шлюб, але цього не сталося. Зараз Ані і Налчаджіоглу переживають шлюборозлучний процес, подробиці якого пресі поки не повідомляються.

В останній час Мурат намагається перебувати в компанії близьких йому людей. У соцмережі він нещодавно залишив цікаве міркування, яке наштовхнуло шанувальників пари на думку, що чоловік впав у депресію після розставання з Ані.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Під своїми постами він писав:

"Кожному з нас потрібні переломні моменти і депресія. Адже тільки після цього ми знайдемо в собі нові сили і зробимо те, про що так давно мріяли!", "Прости мене Боже за всі мої гріхи, дай мені сили ніколи не здаватися", "Моя безсмертна любов, справжня Діва"

Подруга Мурата Кароліна Коледа, підтвердила чутки про депресію чоловіка Лорак і вказала на справжні почуття пари. Вона розповіла, що чоловік побудував у Києві бізнес саме завдяки відомій дружині.

"Раніше у нас була спільна компанія, ми часто відпочивали разом. Він завжди намагався підтримувати своїх друзів у важких ситуаціях, і я не помічала за ним якогось негатива. Десять років тому він приїхав в Україну з Туреччини, для нього тут було все нове. Він не знав російської мови, навчався ресторанному бізнесу. Його у всьому підтримувала Ані Лорак. І ця підтримка була радше моральна, ніж фінансова"

"Так, його завжди оточували чутки і плітки з приводу інших жінок, але він це ніколи не коментував. Я думаю, саме ці пересуди і заважають його сімейному життю. Мені здається, що любов між Ані Лорак та Муратом є і досі. Справжні почуття не можуть померти за день, за два, за місяць"

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", вбита зрадою Ані Лорак приголомшила відвертістю.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у скандалі Лорак раптово з'явилася ще одна Кароліна і підлила масла у вогонь.