Ешлі Грем взяла участь у якості гості на шоу Watch What Happens Live with Andy Cohen. Там вона прокоментувала кар'єру Кендалл Дженнер. І уточнила, що ніколи не була настільки вдалою, як вона.

Раніше в серпні цього року Кендалл Дженнер мала необережність висловитися про свою модельну кар'єру так, що викликала осуд з боку багатьох своїх колег. Дівчина заявила, що змушена бути дуже перебірлива, коли їй надходять пропозиції взяти участь у показах або дефіле.

Кендалл Дженнер

Дженнер розкритикували колеги, яким пощастило трохи менше. Адже модельний бізнес досить жорстокий і дуже легко виявитися незатребуваною.

Ешлі Грем стала першою в історії plus-size моделлю, яка з'явилася на обкладинці Swimsuit Sports of Illustrated. До того ж, вона не приховує і відкрито говорить про такі речі, як целюліт і використовувала невідредаговані фотографії папарацці для однієї зі своїх компаній. Вона безперечно, сучасна ікона стилю.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Саме тому, вона без збентеження поділилася своєю думкою на шоу Watch What Happens Live щодо драми Кендалл Дженнер. І навіть свою промову вона почала чудово, ефектно відкинувши назад своє волосся і сказала: "Рада за неї".

"Мені ніколи так не щастило. Тому моя груди і попа щодня руйнують бар'єри і пробивають собі дорогу", - з посмішкою зауважила Ешлі.

Крім того, Грем зазначила, що Кендалл дійсно зараз неймовірно популярна і зізналася, що навіть трохи заздрить своїй колезі. Адже та стала популярна завдяки соціальним мережам і реаліті-шоу.

Нагадаємо, Ешлі Грем намагалася сховати пишні форми в сукні, але не вийшло.

Як повідомляв "Знай. ua", Ешлі Грем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

"Знай. ua" писав, що Ешлі Грем показала себе без фотошопу. Супермодель XL завжди відстоювала своє право виглядати самобутньо.