Літо 2019 року обіцяє мешканцям і гостям української столиці купу яскравих емоцій. Все тому, що в Київ у червні приїде легендарний диджей Армін ван Бюрен з новим грандіозним шоу A State Of Trance 900: Lifting You Higher.

Один з найкращих у світі діджеїв знову їде до української столиці. Так, на Міжнародному виставковому центрі 22 червня він презентує своє знамените танцювальне шоу з новою програмою A State of Trance 900: Lifting You Higher. Про це пишуть українські ЗМІ.

Варто відзначити той факт, що ASOT 900 – це концертний варіант однойменного авторського шоу Арміна ван Бюрена. Воно щотижня виходить на радіостанціях 84 країн світу і збирає більше 40 млн. слухачів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А ось київське шоу стане частиною світового туру. У шоу свої сети представить не тільки Армін ван Бюрен, в цей день на сцені МВЦ виступить багато титулованих гостей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український танцюрист, екс-учасник, а тепер суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який також був членом журі гумористичного шоу "Ліга сміху", перетворився на діджея. Відповідний знімок з'явився в записі зірки в Instagram.

На яскравому фото Влад Яма позує в навушниках за діджейським пультом в позі діджея. У підписі до фото танцюрист написав: "Everybody dance now!", що перекладається як "Танцюють всі!". При цьому геолокація свідчить про те, що Яма загуляв в Одесі.

Варто нагадати, що нещодавно в Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження престижної премії MTV Video Music Awards. У підсумку кращим танцювальним кліпом назвали відео шведського діджея Avicii, який помер 20 квітня, і популярної співачки Рити Ори. Варто зазначити, що зйомки кліпу на пісню під назвою Lonely Together відбувалися в столиці України. Так, кліп вже встиг набрати 111 мільйонів переглядів на Youtube.

Відеоролик, над яким працювала студія Kiev Postproduction, зняли ще в 2017 році. І ось 21 серпня 2018 року його визнали найкращим танцювальним кліпом року. На кадрах можна побачити Рибальський міст, Ботанічний сад імені Гришка та парк Перемоги.

Нагадаємо, брудні танці Гаспара Ное звели з розуму Канни.

Як повідомляв Знай.uа справжня любов: Стас П'єха знайшов собі солодкого режисера.

Знай.uа писав, батько Ані Лорак розповів, що насправді у неї з Муратом.