Відомий російський музикант, лідер рок-групи "Машина часу" Андрій Макаревич записав пісню присвячену виступу Володимира Путіна на "Валдаї".

Артист вирішив музично висловитися на слова президента Російської Федерації про те, що всі росіяни потраплять у рай у разі ядерного удару.

Андрій Макаревич

Відповідний відеоролик Макаревич опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Як відомо, у четвер, 18 жовтня Володимир Путін на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай" відповів на питання про те, що буде з тими, хто застосує ядерну зброю проти Росії. Він заявив, що "ми як мученики потрапимо в рай, а вони просто здохнуть, навіть не встигнувши покаятися".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Geplaatst door Андрей Макаревич op Zaterdag 20 oktober 2018

Нагадаємо, лідер російської групи "Ленінград" Сергій Шнуров написав вірш за мотивами вчорашнього виступу президента РФ Володимира Путіна в клубі Валдай. Там Путін зробив неоднозначну заяву щодо ядерної війни.

Наприклад, Путін заявив:

"У нас немає в нашій концепції використання ядерної зброї превентивного удару. Наша концепція - це відповідь на зустрічний удар. Але агресор повинен знати: відплата неминуче, все одно він буде знищений. А ми як жертва агресії, ми як мученики потрапимо в рай, а вони просто зникнуть. Тому що вони навіть покаятися не встигнуть".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", музыкант, композитор, поет і лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич пояснив, що конфлікт між державами завжди відбувається на рівні влади, а не простих громадян. Про це артист повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що начальник кримських і донецьких головорізів Володимир Путін на форумі "Валдай" в Сочі знову повторив марення про те, що Крим "перейшов" до складу Російської Федерації на законних підставах.