У той час, поки у світових ЗМІ гудуть про ймовірне одруження відомого американського актора Леонардо Ді Капріо, сам володар Оскара вирішив попрощатися зі своєю коштовною нерухомістю, яку він придбав 20 років тому.

Нагадаємо, що ще в 1999 році Лео придбав особняк поряд з водосховищем Сілвер-Лейк у Лос-Анджелесі.

У той час він вже міг дозволити собі витратити велику суму, адже в 1997 році на екрани вийшов "Титанік", який зробив виконавця головної ролі справжньою світовою зіркою. Про це пишуть американські ЗМІ.

Останнім часом в особняку, побудованому в 1931 році, жили родичі актора, але він все ж вирішив продати нерухомість, яка збереглася у відмінному стані. Ціна — 1,7 мільйона доларів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Особняк займає 3 560 квадратних метрів і налічує чотири спальні й стільки ж ванних кімнат. У ньому також є їдальня, простора кухня, вітальня та бібліотека.

Також відомо, що шикарний будинок оснащено ліфтом, який допомагає швидко переміщатися по трьох поверхах будівлі, включаючи підземний. На території володіння Дікапріо побудовано гараж на три автомобілі. У внутрішньому дворі, прихованому від сторонніх очей, є ставок, басейн та домашній кінотеатр для перегляду фільмів під відкритим небом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська подружка Ді Капріо показала груди. Аліна Байкова – 29-річна українська красуня, яка народилася у Кропивницькму і стала однією з найпопулярніших моделей світу, часто тішить шанувальників новими фотографіями та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, зараз дівчина перебуває в американському Нью-Йорку і ділиться з підписниками знімками з осінніх вулиць Нью-Йорку.

Варто нагадати, що нещодавно голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, який дружить з українською моделлю, відсвяткував 20-річчя власного благодійного фонду, який займається захистом дикої природи.

Привітати його з такою подією приїхали Наомі Кемпбелл, Марк Руффало, Едвард Нортон та інші знаменитості. А фронтмен групи Coldplay Кріс Мартін взагалі підготував дуже цікавий подарунок.

Нагадаємо, популярний режисер-гей розповів про стосунки з Леонардо Дікапріо.

Як повідомляв Знай.uа поряд з Ді Капріо у Тарантіно зніметься гарячий поляк.

Знай.uа писав, Джолі, Ді Капріо, Джонні Депп: популярний сайт повідомив про смерть голлівудських акторів.