Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість в своєму акаунті поділилася думками на рахунок того, що ж таке креатив. Ось що вона написала.

"«Життя» в інтернеті завжди дає мені підстави для роздумів. Думаєш, вже не дивуватися, але ні... допитливий мозок фолловера долає межі всякої креативності. Мораль: не варто недооцінювати людей. Ніколи. Насправді, те що зараз вкладається в розуміння креативності раніше називалося швидше спритністю і навіть хитрожопістю. Скажіть же, що ніякого зв'язку зі «створювати, творити». Зараз деякі (що я брешу, дуже багато) креативні люди стали використовувати слово «креативність», щоб по-розумному завуалювати свої ексцентричні випади в реальність, так би мовити, прикрити тупість. Особливо це стосується питань «як виділитися серед інших». Не просто не залишитися не поміченим, а щоб запам'ятали і неважливо як! Так-так, це як у тій знаменитій фразі «Коли ви нагадили під дверима, подзвонили і втекли – це креатив. Коли ви подзвонили і почали гадити – це перфоманс». Херасє, креатив", - пише Катя.

Катерина Варнава

"Ні в якому разі не подумайте, що я узагальнюю. Є дуже навіть корисні креативні ідеї. Як та ідея, що треба йти від минулого і фіксувати найкраще з цього у вигляді присвоєння додаткових імен великим аеропортам – це значить ніхто не залишиться забутим – це важливо, навіть не намагайтеся переконати мене. Але все ж є випадки, коли весь креатив веде безпосередньо до дверей з табличкою «маразм». І я зараз не про вік, не про покоління. Цим вірусом сучасного «креативу» будь-хто здатний заразитися. Я вже з вами якось ділилася думками на рахунок того, що рада популяризації мізків в наш час. Але у цього явища видно, є і зворотний ефект... розумними і креативними сьогодні хочуть виглядати в очах інших. Але виглядати і бути – це ж не одне і те ж?", - додала артистка.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, гола Варнава саркастично протроллила хейтерів.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.иа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.