Популярний репер і продюсер Олексій Потапенко, фанати якого останніми місяцями бурхливо обговорюють чутки про роман із Анастасією Каменських, уперше прокоментував деякі особисті моменти про свою колишню колегу.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Про своє ставлення до сольної кар'єри артистки він розповів в програмі "Світське життя", передають ЗМІ.

Під час розмови Потап заявив, що не має жодних заздрощів до успіху Насті Каменських, адже він є спільним для обох артистів. Тому всі, хто очікують ворожнечу в екс-дуеті, цього ніколи не дочекаються.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Всі б хотіли, щоб ми з Настею були суперниками, як говорила Оля Фреймут, щоб ми билися. Але ми на такому рівні, що зараз її досягнення - це мої досягнення, і всі мої досягнення - це її досягнення. Я дуже популярний чувачок. Не скажу, що популярніше, ніж Притула, але намагаюся", - із звичним гумором зазначив Потап.

Крім цього, співак не обійшов увагою свій дует з Олегом Винником. Потап пожартував, що його фан-група з тих пір значно зросла.

Винник і Потап
Винник і Потап

"У мене друга хвиля популярності, тому що тепер мене люблять жінки у віці. Тепер мене люблять різні жінки. Тепер мене зустрічають біля магазину і кажуть:" Це ж ви Потап, ми вас так любимо ", - додав Потап.

Нагадаємо, буквально днями гурт MOZGI, до складу якого входять Потап (Олексій Потапенко), Позитив (Олексій Завгородній) та Дядя Вадя (Вадим Федоров), презентував новий яскравий кліп на пісню "Полюбэ".

Потап
Потап

Так, сюжет музичного кліпу говорить глядачеві, що дія відбувається в далекому 2225 році, коли про творчість Потапа та його особистість розповідають дітям у музеї. Варто зазначити той факт, що в кліпі знявся й 10-річний син Потапа Андрій.


Як повідомляв раніше Знай.ua, знаменитий український продюсер і популярний реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап) анонсував вихід нового кліпу групи MOZGI, чим не на жарт заінтригував всіх шанувальників музичного проекту.


Також Знай.ua писав про те, що українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.