Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram новим яскравим кадром. Так, знаменитість виклала селфі без макіяжу і зізналася, що знову відлітає в подорож. Артистка пообіцяла привезти сувеніри тим, хто відгадає країну і місто.

"Доброго ранку і знову в дорогу )) Як вже грали колись привезу сувеніри 3м першим, хто відгадає країну і місто ))", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не змогли пройти повз: "Як можна відгадати країну і місто, де видно тільки Ваше обличчя і стелю?!", "Судячи по даті, фото 1998 року!?", "Ви в курсі, що в світі обмежена кількість країн і міст?😁😂", "Взагалі чесно кажучи мені першим ділом прийшла в голову Італія. Яке місто не знаю, це перше що прийшло в голову".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.