Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже красивим знімком з недавньої фотосесії. Так, співачка позувала у шкіряних перчатчах, прикрашених квітами. Нещодавно артистка випустила альбом "Крила" і поцікавилася у фанатів, які пісні сподобалися їм найбільше.

"Привіт:)якщо ви вже послухали мій новий альбом «КРИЛА» дуже хотіла б знати який Ваш топ 3 ?", - запитала Джамала. Фолловери почали відповідати: "1. «Крила», 2. «Кохання», 3. «Натовп»😻❤️❤️", "Нізя так мучити. Можу топ 10 скласти😂❤", "Джамала, слухаю альбом і просто до сліз. ❤️", "Джамала, захоплений Вашим самобутнім талантом! Дякую за чудовий альбом! Він подібний улюбленій книзі де кожна сторінка становить єдине ціле...".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.