У колишньої дружини відомого актора Бена Аффлека Дженіфер Гарнер нове хоббі.

Зараз акторка вирішила відродити давні сімейні традиції та зайнятися фермерством.

Відомо, що Дженіфер нещодавно придбала ділянку землі, на якій колись виросла її мати, і вирішила там зайнятися сільським господарством.

Зараз Дженіфер може похизуватися 700-ми кущами чорниці та 50-ю деревами хурми.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше пішла з життя легендарна акторка.

12 жовтня пішла з життя легендарна акторка Маргарита Юр'єва, яка протягом своєї кар'єри була дуже затребувана в різних амплуа.

Наразі вже відомо, що народна артистка радянського союзу Маргарита Юр'єва померла у віці 93 років. В останні роки актриса тяжко хворіла.

Варто відзначити, що практично протягом своєї кар'єри грала у трупі Московського Художнього академічного театру імені М. Горького. Там же вона зігралі і свої найвідоміші театральні вистави, серед яких роль Анни Кареніної, Маші в "Трьох сестрах", Катерини Іванівни в "Братах Карамазових" Б. Н. Ліванова.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що голлівудська акторка вразила майстерністю перевтілення.

Напевно, кожен з вас мав шанс подивитися хоча б один фільм за участю талановитої і прекрасної Марго Роббі.

Цього разу актриса вразила фанатів майстерністю перевтілення.

У мережі з'явилася інформація про те, що вже ведуться переговори щодо того, що Роббі може зіграти роль ляльки Барбі в новому фільмі, виробництвом якого займається студія Warner Bros.

Також "Знай.uа" писав, про те, що гаряча акторка відкрила вакансію бойфренда. Кожен може заповнити анкету.

Щоб не витрачати час на одноразові побачення, актриса і письменниця Аранца Фанбулье запропонувала чоловікам, які хотіли б стати її бойфрендом, заповнити анкету, питання для якої склала вона сама.

Після того як Аранца остаточно переконалася, що тепер вона точно вільна дівчина, акторка записала емоційне відео для Instagram, в якому оголосила про відкриту вакансію на посаду бойфренда. Фанбулье попросила претендентів на її серце заповнити складену нею анкету і відправити на її адресу.