43-річна американська актриса і модель Шарліз Терон, яка нещодавно з'явилася на обкладинці журналу Elle з оголеними грудьми, знялася в чуттєвому ролику для реклами Dior.

Модель черговий раз стала обличчям нового аромату відомого бренду. Цього разу Шарліз запросили для зйомок в рекламі аромату Dior J'adore Absolu.


На тлі незмінних золотих відтінків Dior та сяючих елементів декору розкішна Шарліз заворожує своєю жіночністю. Цього разу модель позує абсолютно голою в золотому басейні, постійно вдивляючись в своє відображення.

Терон опублікувала на своїй сторінці уривок з майбутнього ролика.
"Не можу дочекатися, коли побачу повну результат цієї роботи", - інтригуюче підписала ролик актриса.
"Новий Всесвіт. Справжнє торжество жіночності. Скоро Dior відкриє нову неймовірну главу в історії"
- свідчить підпис під відео на офіційній сторінці Dior.

Варто зазначити, що вперше Шарліз Терон знялася в рекламі аромату J'ador Dior в 2011 році. Відео, в якому вона грає ефектну, зухвалу білявку, яка виглядає розкішно при будь-яких обставинах, досі залишається одним з найзнаменитіших у світі. Ймовірно, саме успіх першого ролика надихає власників бренду раз по раз запрошувати Шарліз для нових рекламних кампаній.

Нагадаємо, нещодавно Шарліз Терон оголила шикарні груди для модного глянцю Elle.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Терон позувала в білій блузі, що оголює бюст, жакеті від Saint Laurent і джинсах. Актриса виглядала просто приголомшливо.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голлівудська актриса Шарліз Терон нещодавно відвідала світський захід - вечірку ELLE Women in Hollywood у Лос-Анджелесі, на якій затьмарила всіх, з'явившись в сміливому вбранні з глибоким декольте.

Також "Знай.ua" писав, Шарліз Терон публічно зізналася, що виховує свого сина, як доньку.