Скандальна українська співачка Таїсія Повалія, яка ще у часи Майдану вслід за президентом-утікачем Віктором Януковичем переїхала у Росію, оскандалилась черговими подробицями особистого життя.

Про це повідомляють росЗМІ.

Повалій розкрила одну зі своїх жіночих таємниць під час участі у програмі "Доля людини".

Скандальна запроданка розповіла, чим їй довелося пожертвувати заради досягнення успіху і слави.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Таїсія Повалій поділилася сумним досвідом аборту, який ледь не коштував їй життя. Це сталося у 1984 році, коли в родині зірки вже підростав однорічний син Денис. Повалій дізналася про другу вагітність одночасно з отриманням неймовірно вигідної пропозиції про співпрацю від Київського Державного мьюзік-холу.

Перед співачкою постав вибір між сім'єю і кар'єрою, і вона обрала друге, зважившись на уколи, які повинні були спровокувати викидень. Однак події почали розвиватися не так, як було заплановано, оскільки Повалій зіткнулася з позаматковою вагітністю і втратила свідомість у власному будинку.

Прокинулася вже в лікарні, де медики привітали її з другим народженням, так як їм дивом вдалося врятувати їй життя. Крім того, самої Таїсії довелося перенести хворобливу операцію, яку їй провели без наркозу і знеболюючих.

Вона вважає це випробуванням на міцність і намагається не шкодувати про свої вчинки. Співачка більше не народила дітей і розлучилася з батьком єдиного сина, так як її захопила сильна любов і всепоглинаюча пристрасть до музиканта на ім'я Ігор.

За словами Повалій, Денис спочатку не прийняв нового обранця матері, однак чоловік зміг домогтися його дружби. Зараз зірка готується стати бабусею, бажаючи присвятити себе онукам.

Нагадаємо, скандальна українська співачка, яка ще з часів Майдану переїхала жити та працювати до Росії, Таїсія Повалій, невдало зробила "уколи молодості".

Про це сама виконавиця розповіла в інтерв'ю виданню Співрозмовник.

За словами Повалій, через ботокс вона позбулася найдорогоціннішого - голоса. Співачка розповіла, що одного разу так "обкололась" ботоксом, що не змогла співати. Тоді Таїсі Повалій довелося відмінити концерт.


Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український політичний технолог Олексій Голобуцький опублікував у своєму Telegram-каналі реакцію екс-нардепа від Партії регіонів Олени Бондаренко на останні події в Україні, зокрема вручення престижної премії імені Сахарова українському режисеру Олегу Сенцову, якого незаконно утримують в Російській Федерації.


Також Знай.ua писав про те, що скандально відома українська співачка Ані Лорак в черговий раз викликала не найпозитивніший фурор в мережі, поставши перед користувачами у зухвалому і кричущому вбранні.