Відомий американський співак Джастін Бібер та його наречена Хейлі Болдуін ще не встигли одружитися, але вже посварилися через Селену Гомес. Принаймні, так вважають шанувальники зірок та журналісти жовтої преси.

В цю драму довелося втрутитися навіть знаменитому батьку дівчини, колишньому чоловікові Кім Бессінгер.

Історія сталася під час ланчу з батьком Хейлі, містером Стівеном Болдуїном. Все проходило добре, зіркова пара спокійно їла, вони жартували, спілкувалися. Тим не менше, за словами очевидців, щось вийшло з-під контролю. Про це пишуть американські таблоїди.

"Між Хейлі і Джастіном виникла суперечка, в ході якої Бібер дуже різко жестикулював руками. Через деякий час до їхньої розмови втрутився батько дівчини", - заявив офіціант.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Тим часом, поки сам Джастін знаходився весь на емоціях за столом, батьку Хейлі довелося відвезти доньку, яка ледь не розплакалася і привести до тями.

Останнім часом Джастін часто сумує за Селені Гомес — своєї колишньої дівчини, і дуже переймається за її здоров'я, що, звичайно, не подобається його нареченій. Це вже друга сварка за тиждень.

Варто нагадати, що Хейлі Болдуін стала відомою не тільки завдяки своїм заручинам з Джастіном Бібером, але і досить успішною кар'єрою моделі. У листопаді 2017 вона отримала титул "найвпливовіша дівчина в світі стилю" на церемонії FN Achievement Awards 2017.

Хейлі називає своїми секретами стрункості досить очевидні речі: вона регулярно займається спортом і правильно харчується. Вона каже, що не обов'язково постійно себе обмежувати, досить намагатися вживати корисні продукти і пити багато води.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зірка популярного серіалу "Гра престолів" Софі Тернер, різко змінила свій імідж, яка до проекту була молодою акторкою-новочком і невтомною прихильницею Джастіна Бібера.

Коли дівчина отримала славу, вона продовжувала від усієї душі обожнювати співака. І саме тому її знайомство з Джастіном в живу стало провалом, на думку Софі. Так, під час інтерв'ю на ток-шоу Джеймса Кордена 22-річна акторка розповіла, як це сталося.

Нагадаємо, Джастін Бібер заради нареченої ризикне мільйонами доларів.

Як повідомляв Знай.uа мільйони в сльозах і розпачі: Джастін Бібер одружився.

Знай.uа писав, Селена Гомес перетворила свої груди на два глобуси.