Гуморист "Кварталу 95" Володимир Зеленський нещодавно спровокував хвилю обговорень довкола себе: спочатку записав звернення до Вакарчука, а потім почав раптово коментувати свої політичні амбіції.


Додали іскри у скандал і оприлюднені нещодавно рейтинги, де комік займає нібито одну з перших позицій, потіснивши лідера "Океану Ельзи".

Та українці довго не змусили чекати: такі заяви наробили чимало галасу. Все тому, що більшість користувачів не бачать Зеленського у політиці, натякають на брак досвіду та багато іншого – стверджують, що це просто "злий, невдалий жарт".

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Зеленський все життя був коміком і залишиться коміком. Уявляєте собі ситуацію, коли він поїде спілкуватися на міжнародний саміт, там не буде тупих жартів про Ляшка, політиків, корупцію тощо. Там все серйозно! Вам не набридло вибирати блазнів і бовдурів?", " Ще вибори не почалися, а Вакарчук уже втягнувся у перепалку із Зеленським. От тільки Зеленський у своєму амплуа, на сцені шоу, а Вакарчук на лекції і новинному сайті. Не сумнівайтеся, обидва підуть на вибори. А Рада буде суцільним хвестивалем", "Клоуни... Причому довіри до Зеленського більше - він явно за гроші..." Було б весело, якби не стало сумно. Зважаючи на заявлене, на вибори підуть десь зо три-чотири десятка безсмертних чумаків", " ще плюс Приходько...а там Винник підтягнеться - фахівці...", - пишуть у коментарях.


Дивіться: Зеленський опублікував звернення до Вакарчука


Нагадаємо, Зеленський прокоментував свої політичні плани.
Як повідомляв Знай.ua, фільм зі скандальним Зеленським заборонили в Україні.
Також Знай.ua писав, стало відомо, які місця посіли Вакарчук та Зеленський у президентському рейтингу.