Після повернення з європейського туру до Росії Максим Галкін застав Аллу Пугачову в дуже пригніченому стані. Відомо, що Примадонна радянської та російської естради зараз перебуває у депресивному стані через смерть Миколи Караченцова.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Після завершення концертного туру в Європі Галкін повернувся до своїх Грязі, щоб побачити сім'ю і вирішити робочі справи. Але відомий гуморист не став довго втішати вбиту горем дружину, а відразу почав розважатися з дітьми та новими іграшками.

За новими публікаціями Галкіна в Instagram шанувальники гумориста помітили, що йому зовсім немає справи до того, як його законна дружина Алла Пугачова переживає втрату близького товариша Миколи Караченцова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Максим Галкін
Максим Галкін

Після важкої втрати Примадонна швидше за все знаходиться в настільки пригніченому і депресивному стані, що Максим Галкін просто боїться показувати її публіці.

Варто нагадати, що в мережі опублікували архівне відео з відомою російською співачкою і примадонною Аллою Пугачовою, де вона зі сцени стверджує про те, що у неї почалася друга молодість, тому артистка захопилася "молодими хлопчиками".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 29 жовтня, практично всі представники російського шоу-бізнесу зібралися, щоб попрощатися з легендарним радянським актором Миколою Караченцовим. Попрощатися з Караченцовим прибула і Алла Пугачова. Однак, нічим особливим під час прощальної церемонії вона не запам'яталася і весь час зберігала мовчання.

Нагадаємо, справжня мати дітей Пугачової і Галкіна погрожує зруйнувати все, кар'єра і репутація підуть прахом.

Як повідомляв Знай.uа Пугачова і Орбакайте вмилися і ось, що вийшло.

Знай.uа писав, Пугачова змусила мережу ридати.