Популярність здобув після участі в «Фабриці зірок» і раніше був у складі групи «ДіО.фільми». Зараз він також відомий як теле- і радіоведучий.

  • День народження Дантеса: 28.06.88;
  • Рідне місто: Харків;
  • Зростання Володимира: 180 см;
  • Вага: 72 кг;
  • За знаком Зодіаку: Рак;
  • За Східним гороскопом: Дракон.

Біографія

Дантес раніше не тільки був співаком, він ще й вів шоу подорожей «Їжа, я люблю тебе!». Останнім часом він все менше часу приділяє музиці і більше працює на телебаченні.

Справжнє прізвище Дантеса - Гудков, Володимир Дантес - це його творчий псевдонім. Артист народився в Харкові в самій звичайній родині. У дитинстві хлопчик хотів стати міліціонером, як і його батько. Але ставши трохи постарше, захопився музикою. Його вчителі завжди говорили, що у хлопця непогані вокальні здібності. Тому батьки вирішили віддати його співати в хорі. У дитячому садку він покорив хор простою піснею «В траве сидел кузнечик» ще в 4 роки.

Володимир Дантес в дитинстві

Хоча в школі Гудков навчався досить непогано, але у нього був пустотливий характер, за що його частенько виганяли з класу. В юності хлопець встпуає в музично-педагогічне училище, де він зміг проявити свій талант і отримати спеціальність вокального педагога. Хоча він так багато часу приділяв музиці, батьки все ж радили йому знайти професію з більшою перспективою. Тому пізніше Володимир вступає до Харківського політеху, де вчиться фінансовому управлінню бізнесом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Юний Дантес співає

Але навчання допомогло йому влаштуватися після вузу тільки барменом, ведучим на вечірках і монтажником. На цьому навчання Володимира не закінчилося, після «Фабрики» він продовжує вчитися і вступає в Харківське училище ім. Лятошинського. Тут він займається з Лілією Івановою, своїм педагогом.

Сім'я

Як ми вже говорили, сім'я Володимира Гудкова була звичайнісінькою. Вони жили в Харкові, коли в 1988 році Володимир з'явився на світ. Батька звуть Ігор Вячеславович, а мати - Марія Олексіївна. Папа Вови був полковником міліції, а мама просто домогосподаркою, як тоді було в багатьох сім'ях. У Володимира є старший брат Сергій. До речі, цікавий факт, він з братом народився в один і той же день, тільки у них різниця 15 років.

Кар'єра

Прагнення займатися музикою і увійти в шоу-бізнес дало свої плоди. У 2008 році Володимир йде на кастинг «Фабрики зірок 2». Це був вже другий сезон проекту, де молоді невідомі артисти можуть отримати свою популярність.Кастинг проходив у харківському клубі. Для нього Володимир вибрав українську пісню «Ой, у полі три криниченьки», але додав до неї артистичний виступ, що розсмішило суддів і допомогло йому отримати своє місце в шоу.

Фабрика Суперфінал - виступ Дантеса

Для шоу потрібно було три місяці жити в будинку з постійним зйомками. Життя всіх учасників було на очах у глядачів, що дуже давило на психіку, і це була одна з причин, чому багато учасників не дійшли до кінця. Але ж в шоу-бізнесі зірки завжди під увагою оточуючих, і напевно їх так намагалися просто привчити спокійно реагувати. Тут Володимир захоплено займається музикою і знайомиться зі своїм майбутнім колегою Вадимом Олійником. З ним він разом доходить до фіналу і створюють дует «Дантес & Олійник».

У грудні 2008 року новий дует і інші учасники шоу виступають в Київському Національному палаці мистецтв «Україна» на концерті Наталії Могилевської. Вона ж стала і продюсером групи і як могла намагалася просувати хлопців. Дует гастролює з нею по Україні і в 2009 році випускають свій перший кліп, це була пісня «Мне уже двадцать». А в 2010 році виходить їхній перший альбом з однойменною назвою, який став дуже популярним. В основному хлопці подобалися молоді, але завдяки популярності проекту «Фабрика зірок» про них знали дуже багато людей.

Кліп пісні «Мне уже двадцать»

Також в 2010 році дует стає номінантом премії MTV Europe Music Awards. А у вересні цього ж року хлопці вирішують перейменувати себе в «Діо. Фільми". У цій назві є поєднання їх ініціалів.

Ще два роки кар'єри дуету були досить вдалими, вони створювали все нові пісні, а вони продовжували ставати хітами. Хлопці не раз брали участь в різних фестивалях і навіть отримали престижні нагороди: «Золотий грамофон», «Звукова доріжка», як «Поп-проект».
У 2012 році Дантес повертається в «Фабрику», на цей раз «Фабрика зірок: Протистояння». Тому він отримав запрошення від продюсера Ігоря Крутого приїхати на фестиваль «Нова хвиля».

Дантес і Олійник

Але … в 2015 році дует розпався. Дантеса стала все більше цікавити телевізійна кар'єра і він був не проти змінюватися. Це сталося не в один день. Ще в 2012 році він разом з со-ведучою Вікторією Батуі вів програму «Ближе к телу» на «Новому каналі». Шоу було аналогом французького Can you feel love, в якому брав участь і сам Олійник. Але колектив розпався і Дантес вирішив зосередитися на кар'єрі ведучого. Він стає ведучим «Еда, я люблю тебя», досить популярного шоу по кулінарії і подорожам.
У ньому він проїхав близько 60 країн і куштував незвичайну їжу народів світу. Він показував глядачам екзотику різної кухні, а також різні національні страви. Його спів-ведучими були Ед Мацаберідзе і Микола Камка. Але програма виходила тільки в Росії і не отримала визнання в Україні, хоча і була українським проектом. Це дуже засмутило артиста.

Дантес в «Еда, я люблю тебя»

Як він потім розповідав, коли знімали цей проект траплялися і неприємні ситуації. Наприклад, в їх поїздці в США, в Майамі у його команди вкрали паспорти і техніку, а в Сан-Франциско витягли рюкзак з салону мікроавтобуса, попередньо розбивши скло.

Цікаві факти і чутки

Володимир Дантес довго жив з Надею Дорофеєвої, а потім вони одружилися. Але в квітні 2017 шанувальники були шоковані дивним повідомленням, нібито Дантес - гей. В інтернеті було відео, де артист зізнається у своїй орієнтації. Але як потім з'ясувалося, це був жарт на камеру. Тому що, до нього звернувся чоловік і сказав, що відчуває симпатію до чоловічої статі, він запропонував Володимиру разом провести ніч. Дантес відповів, що одружений, і не по цих справах. Але це не завадило фанатам засудити його. Ніхто не любить бути обдуреним, а цей виступ на камеру вони визнали лише спробою привернути до себе більше уваги. Мабуть складно бути чоловіком зірки на піку її популярності. Але про це пізніше.

Дантес розповів про свої тату, життя з Дорофеєвою і багато цікавого

Також раніше Дантес зробив ще одне зізнання, теж пов'язане зі ставленням до протилежної статі. За цього словами в інтерв'ю «Люкс ФМ», у нього була психологічна травма, через яку він вів себе з дівчатами просто жахливо. Так він мстився їм, і для цього була своя причина. За словами самого Дантеса, коли йому було 17 років, то у них з друзями був свій клуб «пікапа». Тоді Дантес ще був незайманим, йому подобалося те, що він може спочатку привернути до себе дівчину, закохати її в себе, а потім просто кинути. Таких дівчат він або кидав, або робив їм дуже боляче. «Тому що через одну дуру, я робив боляче всім іншим».

Чоловік Надії Дорофєєвої аргументує це тим, що його колишня дівчина не відповідала йому взаємними почуттями. Вона його кинула, він їй сказав, що любить її, а вона просто відповіла, що ніколи його і не любила. Для тоді ще дитячого розуму це було занадто боляче. Тому Дантес і вирішив карати інших дівчат через кам'яне серце однієї.

Дантес з Дорофеєвою

Зараз з Надією у них все відмінно, але Володимир каже, що дружина вважає його безробітним. Надя якраз на піку своєї популярності, а її чоловік вирішує зробити паузу відразу у всіх своїх сферах, і в музиці, і в телекар'єрі. Насправді він ставиться до всього цього з гумором і іронією. Навіть назвав свій блог «Чоловік Наді Дорофєєвої».
"Всім привіт, мене звуть Володимир Дантес, мені 30 років і я безробітний. На думку моєї дружини - я живу за її рахунок. Це правда", - розповів Володимир.

А ще недавно в своєму Інстаграмі Володимир опублікував архівний дуже старий знімок з його ще шкільних років. Фанати і підписники не впізнали артиста на цій фотографії. Зараз його знають майже всі, хто хоч трошки цікавиться шоу-бізнесом. Він вважається одним з найкрасивіших і найбільш успішних молодих людей країни. Прекрасна кар'єра, красуня дружина Дорофєєва, ще й успішна солістка «Время и Стекло». Хоча сам Дантес не завжди мав такий неперевершений стиль і популярність. На цьому знімку з дитинства майбутній артист, як і будь-яка дитина, не зовсім вміло позує на камеру, на ньому смішні окуляри і світле волосся. Та ще й дитина повніша. Різниця дуже велика. Так він вирішив показати людям, що завжди є куди рости, і кожен може стати тим, ким сам захоче. Дантес каже, що за літо його волосся сильно вигоряло на сонці, і він стригся, як Річард Гір. Для усвідомлення різниці і зміни зовнішності, Володимир додав ще знімок себе в сьогоденні.

Порівняння Дантеса зараз і в дитинстві

Особисте життя

Під час шоу «Фабрика зірок» глядачі могли спостерігати за романом, що розгортається, Дантеса і ще однієї учасниці проекту, Анастасії Востоковой. Пара подобалася глядачам, але коли проект добіг кінця, Володимир заявив, що почуттів до Насті у нього немає, а роман вони вирішили завести разом тільки для того, щоб разом і пропіаритися.

Зараз же Володимир одружений на Надії Дорофєєвої, вона - учасниця «Время и Стекло». Та й то, про свої стосунки вони розповіли тільки в 2013 році. І ось це дуже довга і цікава історія кохання.

Спочатку вони просто зустрічалися, потім жили в цивільному шлюбі, а весілля зіграли в 2015 році. Надя погодилася тільки після того, як знала, що відносини налагоджені. Медовий місяць провели на Шрі-Ланці. Весілля пройшло за участю зірок, Насті Каменських, Потапа і Ірини Горової.

Дантес і Дорофєєва на весіллі із зірковими друзями

І хоча у пари все відмінно, вони поки не будуть заводити дітей. Разом Володимир і Надя часто публікують спільні фотографії в своїх акаунтах Instagram. Але до цього моменту є ще дуже цікава історія.

За словами Володимира Дантеса, їхнє знайомство відбулося в поїзді. Тоді Надя, Володимир та інші артисти їхали на «Золотий грамофон». Володимир просто зайшов до свого друга в купе, це був компаньйон Наді по «Время и Стекло». Тож не дивно, що в цьому ж купе опинилася і сама Дорофєєва. Володимир зрозумів, що ця дівчина - його доля. Тому, коли йшов від них, сказав, що Надя стане його дружиною. Звичайно ж співачка була шокована. У неї ще тоді і був хлопець, з яким вони прозустрічалися 4 роки. Але телефон свій, вона дала Володимиру.

Пізніше Позитив розповів Вові, що у Наді з її хлопцем зараз дуже напружені відносини, майже на межі розриву. Це допомогло Володимиру бути рішучіше і більш впевненим у собі, він вирішив домогтися від дівчини взаємності. Після концерту хлопці вирушили до готелю Орлівки, а дівчата жили в Сімферополі. Вранці Дантес написав Наді повідомлення, що він не сильно веселився, дивився фільм і сильно нудьгував за нею.
Тут йому насправді пощастило, адже Надя якраз дуже сильно чекала від нього повідомлення або дзвінка. Дівчина зрозуміла, що він їй подобається і хоче, щоб їхні стосунки далі розвивалися, тому подзвонила своєму хлопцеві і сказала, що їхні стосунки закінчені.

Дантес і Дорофєєва на ліжку

Минуло зовсім небагато часу і пара з'їжджається, з дня знайомства пройшла всього один тиждень. Так вони вирішили відразу кинутися з бій з побутом і перевірити, як вони виживуть разом. Ніякого цукеркового і букетного періоду не було і навіть не розглядалося. Спочатку пожили трохи у Наді, а потім все ж вирішили переїхати до Дантеса. Він вважає, що там більш тихо і спокійно, а ще, що жінка повинна жити в будинку у чоловіка, а не навпаки.

Відносини розгорталися неймовірно швидко. Хлопець швидко познайомився і з мамою Дорофеєвої, вона просто прийшла провідати дочку і побачила його. Відносини з тещею теж швидко налагодилися за той час, поки вони чистили разом картоплю для обіду і обговорювали важливі моменти їхніх стосунків. Так що майбутня теща схвалила дочкин вибір.

Дантес і Дорофєєва

А тепер хочете дізнатися найцікавіше? Скільки ж разів Дантес зробив пропозицію Надії? Спочатку після першого місяця відносин, артисти поїхали з друзями на відпочинок за місто. Надія відійшла, а Вова знайшов її у вбиральні, коли вона мила руки. Володимир зробив кільце з дроту від шампанського і надів на палець дівчини. Природно це було прийнято, як жарт. Зате хлопець зрозумів, на скільки у них серйозні стосунки.
Коли наступного разу поїхали відпочивати в заміський будинок, Дантес зробив ще одну пропозицію. На цей раз все, як треба. З романтичною вечерею, яку приготував сам, становленням на коліно і дорогим кільцем. Цього разу Надя прийняла його пропозицію. Відразу всі фанати почали обговорювати їх майбутнє весілля і мабуть наврочили. Розпочалася робоча криза в обох артистів, так що весілля довелося відкласти. Багато хто навіть думали, що Дантес і Дорофеєвої розійшлися.

Але був ще один дуже милий момент. У день народження Надіної мами, Дантес в прямому ефірі зробив третю пропозицію. І нічого їм більше не завадило зіграти весілля в 2015 році. Лавандове весілля з банкетним залом і виїзною церемонією в фіолетово, персикових і рожевих тонах, заміський комплекс в передмісті Києва, свіже повітря і зоряні друзі. На Надії була атласна сукню, срібний пояс, що підкреслює талію, неяскрава, але дуже стильна фата з ручною вишивкою.

Весілля Дантеса і Дорофеєвої

Трохи затьмарило весілля те, що не зміг приїхати Надін батько. Але виручив продюсер, наставник і друг, Надю повів до вівтаря Потап. А на банкеті Володимир отримав ще й неймовірний подарунок від дружини, вона заспівала йому пісню, як доказ своєї любові і поваги.

Потап веде Дорофєєву до вівтаря

Побутові умови вже були відпрацьовані заздалегідь. Дантес відмінно вміє готувати, Надя завжди дуже мила, чуттєва і добра, а не така, якою ми її бачимо в сценічному образі. За словами самого Володимира Гудкова, він часто поступається дружині, але не вважає себе підкаблучником. Через емоційність Наді вони іноді сваряться, але це не побутові конфлікти, зазвичай через музику і творчі плани. Вони до цих пір не розлучилися, так що не вірте чуткам, що Дантес нібито розлучився з Дорофеєвої. У них ще багато планів на майбутнє, загальний бюджет, нова машина. Скоро ще хочуть купити своє житло.

Пара на відпочинку

Чи є дитина або діти у цієї зіркової пари? Насправді дітей найближчим часом вони заводити поки не збираються. Але під час проекту на 1 + 1, де беруть участь діти різного віку, а Надя з Володимиром стали тренерами, Дантес зрозумів, що його дружина дуже любить дітей. Надя переживає за них, намагається підтримати кожного. Тому вони вирішили, що через якийсь час все ж стануть батьками, але поки будуть займатися кар'єрою.

Дантес з дружиною часто їздять на відпочинок, хоча правильніше, напевно, сказати літають. Наприклад, на початку 2017-го вони відпочивали в Таїланді. Тоді в новинах говорили, що була сильна повінь в країні, але це їх не злякало. Проливний дощ не зміг зіпсувати таку довгоочікувану відпустку. У соціальних мережах вони виставляли спільні романтичні фото, і сказали, що ця поїздка для них вдалася.

«Приїхавши в готель, ми подумали, що, крім нас, нікого немає. Здавалося, що через новини про повінь туристи полетіли, а на цілому острові тільки я і Надя. Але варто було сонечку з'явитися, як люди перетворилися в мурах-лінивців і сім'ями опинилися на пляжі », - повідомив Володимир Дантес в соцмережах.

Фотографії

Молодий Дантес і Дорофєєва

Дантес в тревел-шоу «Їжа, я люблю тебе!»

Дантес і Олійник

Володимир Дантес на відпочинку

Дантес на серфі

Відео

Дантес про сексуальні танці Дорофеєвої: "Пристрасті на паркеті - єдине, що є у Наді в житті"

Весілля Володимира Дантеса і Надії Дорофєєвої

Новини

Раніше Знай.ua повідомляв, що чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес, згадав про своє бідне дитинство і вирішив збирати гроші.

Також Знай.ua розповідав про те, що чоловікові Наді Дорофєєвої порадили помити голову.

Нагадаємо, Дорофєєва і Дантес показали справжню пристрасть.

Крім цього Знай.ua писав, що Дантес розповів про теплі взаємини з Дорофеєвою.

А раніше Дантес вивалив дивну постільну історію з Дорофєєвою.

Посилання