Відомий американський актор Рамі Малек став мемом після того, як відмовився передати привіт відео для своєї фанатки. Незграбну поведінку актора збентежило користувачів мережі, і вони тут же в жартах обіграли цю ситуацію.

Про інцидент з участю знаменитості розповіла користувачка Twitter під ніком xan.

Фанатка актора випадково зустріла Малека на вулиці і попросила про селфи, проте коли вона навела камеру на себе з актором, то з'ясувалося, що вона включила режим відео і запитала, чи не може Рамі передати привіт друзям.

Малек відреагував несподівано для дівчини і сказав, що згоден лише сфотографуватися. Потім відібрав у фанатки телефон і переставив режим зйомки відео на фото. Однак фото так і не зробив і повернуть телефон господині.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За два дні відео з Малеком зібрало майже три мільйони переглядів і 155 тис. лайків, а також викликало купу мемів.

Найбільшу популярність актор Рамі Саїд Малек отримав за роль хакера-інтроверта Еліота Алдерсона в телесеріалі "Містер Робот". Він є володарем премії "Еммі" і дворазовим номінантом на "Золотий глобус".

В кінці жовтня в прокат вийшов фільм "Богемська рапсодія" з Малеком, де він зіграв Фредді Меркьюрі і критики вже відзначають разючу подібність з реальним співаком.

Нагадаємо, "Містеру роботу" прийшов кінець: творець культового серіалу повідомив жахливу новину.

Як повідомляв Знай.иа, у мережі з'явився перший трейлер фільму про групу Queen. Вийшов перший трейлер "Богемської рапсодії".

Знай.иа писав, що спливли інтимні деталі біографії Фредді Мерк'юрі. Співак назавжди залишиться в історії світової музики.