Відома українська артистка Світлана Лобода, яка проживає та активно працює у Росії, ще більше підігріла чутки про свої ймовірні стосунки з німецьким музикантом Тіллем Ліндеманном.

Зокрема, скандальна співачка опублікувала у соцмережі відео на якому веде бесіду зі своєю старшою дочкою Євою.

Підписники Світлани Лободи помітили, що на доньці висить прикраса, яке, ймовірно, може бути подарунком відомого німецького рок-виконавця Тіля Ліндеманна. Світлана Лобода розмістила відео на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сама Лобода такі заяви фанаті не підтвердила та не спростувала, їм залишається тільки здогадуватися.

Нагадаємо, раніше "Багато болю, плани зруйновано, у мене не було вибору": Лобода вперше звернулася до шанувальників після операції.

Після операції на нирці Світлана Лобода розповіла фоловерам в Instagram про своє самопочуття. Знаменитості зробили операцію 24 жовтня: вона скаржилася на сильні болі, через які навіть падала у непритомність.

"Мої дорогі... Пишу і плачу від болю і образи. Все, що зі мною сталося за останні дні, заподіяло багато болю і зруйнував наші плани на зустріч", - пише Лобода під фото, на якому лежить на лікарняному ліжку.

Далі вона скаржиться на те, що через хворобу їй довелося скасувати концерти, до яких вона готувалася довгий час.

"Останні півроку ми цілодобово готували наше шоу, я хотіла порадувати вас, здивувати, підбадьорити, віддати вам усе, що накопичилося в мені - всю мою любов, всі мої пісні! Але життя непередбачуване. Біда завжди приходить несподівано і змінює все. Маленький камінчик став наріжним", - пише зірка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що Лобода заінтригувала шанувальників новими фото.

Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя. Так, нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці нове фото, підпис якого дуже заінтригував прихильників. Лобода до свого знімка поставила хештег "вот и мы расстаемся с тобой".

Також "Знай.ua" писав, про те, що втомлена Лобода полетіла у невідомому напрямку.