Після розриву з Володимиром Кличком Хайден Панеттьєрі пішла в загул та шокує фанатів скандальними витівками, рідні акторки всерйоз побоюються за її майбутнє.

Хайден Панеттьєрі
Хайден Панеттьєрі

Днями стало відомо, що американська актриса, яка народила дочку Володимиру Кличку, потрапила в п'яний скандал.

Голлівудський таблоїд TMZ опублікував ексклюзивний матеріал, посилаючись на власні джерела, в якому стверджується, що Хайден разом зі своїм новим бойфрендом фігурує у звіті поліції про бійку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно з рапортом поліції міста Грінвілл (Південна Кароліна), в кінці жовтня стався інцидент за участю Хейден Панеттьєрі, Брайаном Хікерсоном і його батьком Девідом.

Копи отримали виклик, у якому повідомлялося про напад і бійку. Коли копи прибули за вказаною адресою, двері їм відчинила Хейден. За словами поліцейських, актриса перебувала в стані алкогольного сп'яніння і панікувала.

Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі
Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі

Далі офіцер побачив, як Брайан з пляшкою в руках ганявся за своїм татом. На обличчі останнього була кров і очевидні сліди побиття. Пізніше Девід Хікерсон заявив, що просто впав.

Пізніше Хайден зізналася, що перед скандалом дійсно випивала з Девідом. Однак актриса заперечує той факт, що була п'яна.

Близькі та родичі Хайден стверджують, що на Панеттьєрі погано впливає її новий бойфренд актор Брайан Хікерсон. Він переїхав з Південної Кароліни в Лос-Анджелес, щоб займатися нерухомістю і кіно. Зараз ходить по кастингах і намагається пробитися в цій індустрії.

У червні папараці сфотографували Хайден разом з Брайаном на виході з модного ресторані Craig's в Західному Голлівуді.

"Пам'ятайте такі знімки, як Хайден танцювала босою на вулиці? Так ось вона напилася тоді коктейлів Лонг-Айленд ще до того, як подали вечерю. І не знала куди себе подіти і з ресторану побігла на пляж", - цитує таблоїд одного із знайомих актриси.

Нагадаємо, після розриву з українським боксером Володимиром Кличком американська актриса Хайден Панеттьєрі пустилася берега.

Як писав раніше Знай.ua, Воломир Кличко вийшов у світ з новою дівчиною.

Також Знай.ua писав про те, що новий бойфренд колишньої нареченої українського боксера Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі в Instagram підтвердив стосунки з актрисою.