Зовнішність голлівудських актрис є прикладом для наслідування, тим більше, якщо вони виглядають так, як Шарліз Терон. Нова рекламна кампанія J’adore Dior з 43-річною актрисою лише доводить, що вона з кожним роком тільки гарнішає. Як же їй вдається зберігати шкіру, тіло і волосся в такому приголомшливому стані? Про це передає Clutch.

У своєму недавньому інтерв'ю Шарліз поділилася кількома правилами, які стали запорукою її молодості.

Актриса розповіла, що вона завжди намагається дотримуватися здорового режиму. Вона лягає дуже рано і завжди прокидається о 5:45.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Щоранку я прокидаюся о 5.45. Адже я мати-одиначка, і мені потрібно зібрати двох дітей в школу, упакувати їх обід і подбати про те, щоб вони не спізнилися на автобус. Коли я прокидаюся, я вмиваюся водою і наношу сонцезахисний крем", — поділилася Терон.

Актриса зізнається, що в звичайному житті намагається використовувати якомога менше макіяжу, але завжди користується спеціальними щипчинами для підкручування вій. За її словами, це створює ефект підтяжки на обличчі.

"Вперше я дізналася про існування керлера для вій 15 років тому. Тепер я не виходжу з дому, без того, щоб не підкрутити вії. Ця процедура створює ефект підтяжки обличчя!"

Секрет здорового волосся Шарліз криється в касторовій олії, яку вона наносить на брови і коріння волосся двічі на тиждень. Також раз на три тижні вона відвідує косметолога для процедур по догляду.

43-річна Терон зізнається, що з фігурою їй допомагають гени, але вона все одно регулярно займається спортом і любить пілатес. Терон розповіла, що дотримується дієти і віддає перевагу стравам на рослинній основі.

Нагадаємо, голлівудська актриса Шарліз Терон в інтерв'ю американському журналу Elle назвала свого шестирічного сина Джексона донькою.

Раніше Знай.ua повідомляв, Тіна Кароль розкрила свій неймовірний секрет краси.

Також Знай.ua писав, головні секрети стрункості від Джулії Робертс.