Учасник комедійного шоу Дизель Шоу на ICTV Євген Сморигін, який нещодавно втратив колегу, подругу і найвидатнішу жінку шоу Маріанну Поплавську у трагічній ДТП, вперше показав себе після катастрофи. Зірка гумористичного проекту вперше записав відео зі своєю участю, і зворушливо подякував усім, хто підтримував Дизель Шоу у важкі часи і допомагав впоратися з трагедією.

На відео у Євгена Сморигина очі на мокрому місці. Він сказав, що про нові концерти думати поки рано, адже акторам потрібно оговтатися від трагедії – морально і фізично.

"Спасибі вам всім за слова підтримки в нашу адресу! Ваша віра, ваша любов окрилює, додає сил і, сподіваюся, надихне на майбутні концерти! Поки рано говорити про щось конкретне, всім потрібно відійти фізично і тим більше морально", - висловився Євген.

Шанувальники були схвильовані і зворушені зверненням актора, залишивши під його відео масу коментарів з побажаннями якнайшвидшого одужання і словами підтримки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Є життя на до і після. Дуже віримо і бажаємо вам скоріше зміцніти", - написали шанувальники, додавши, що дуже переживають за артистів: "Вся країна на нервах".

Нагадаємо, що 20 жовтня під Києвом сталося трагічне ДТП, яке забрало життя відомої гумористки Марини Поплавської.

За інформацією прес-служби "Дизель Студіо", інші учасники проекту в даний момент знаходяться на реабілітації.

Так, в соціальних мережах з'явився перший знімок одного з лідерів шоу після ДТП - Олександра Бережка. Фотографію в Instagram виклала дружина актора.

Варто нагадати, що 28 жовтня виповнюється рівно 9 днів з дня трагічної загибелі відомої гумористи, зірки "Дизель Шоу", педагога Марини Поплавської. В українській столиці актрису називали Марина Францівна, а в рідному Житомирі вона залишилася Мар'яною. За словами близьких, зірка ніколи не забувала про школу.

Марина Поплавська довгі роки викладала українську мову і літературу в старших класах. У той час, коли вона була капітаном команди КВН "Дівчата з Житомира", у неї було повне робоче навантаження, навіть незважаючи на часті відрядження. Про те, яким вона була вчителем і людиною, українським журналістам розповіли колеги Поплавської по житомирській школі №33.

Знай.uа писав, що, родичі покійної зірки "Дизель шоу" попередили українців про небачений блюзнірстві.