Алла Пугачова 10 листопада повинна була виступити на концерті Леоніла Агутіна, який присвячений його 50-річному ювілею.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Проте кілька годин тому примадонна російської естради заявила, що змушена пропустити шоу через хворобу.

"Мріяла виступити на концерті Леоніда Агутіна та пісня така класна, але не зможу. Захворіла. Льоня, я тебе і твою музику обожнюю. Прости, що так вийшло", - написала Алла Борисівна в Інстаграме.

У свою чергу Агутін відзначив, що повністю розуміє відмову Пугачової та побажав їй швидкого виздоровлення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми впораємося, а Вас нам треба берегти. Пісню ще втілимо", - написав співак. Ймовірно, до ювілею артисти готували якусь нову композицію.

Крім того повідомляється, що наразі Пугачова лікується у себе вдома, адже медики порекомендували постільний режим.

"Це застуда. Холодна осінь, десь продуло, напевно. Медики порекомендували поберегти себе, залишитися поки на постільному режимі", - розповіли друзі Примадонни.

Разом з тим варто відзначити, що відома російська співачка Алла Пугачова зізналася, що у неї та ж проблема, як і у Ані Лорак. Виконавиця буквально повторила слова Кароліни, які вона сказала напередодні зради чоловіка Мурата Налчаджіоглу.

Алла Пугачова зізналася, що у її сім'ї на даний момент фінансові проблеми. Це змушує жінку багато працювати.

Артистка не приховує, що готова співати на корпоративах хоч дома у когось. При цьому російська співачка відразу позначає цінник від 20 до 24 мільйонів рублів за 45-хвилинний або годинний концерт.

"Хочу сказати чесно: я вже задумалася про те, що, раз у мене зараз таке важке матеріальне становище, від корпоративів не буду відмовлятися, тому що це не концертна діяльність, це зовсім інше. Це розвага не тільки для тих, хто, припустимо, гуляє в цей момент. Це розвага і для мене. І якщо буде нагода, щоб нормально жити, а не ходити з простягнутою рукою, чому б і ні?", - заявила Пугачова.

Чоловік Алли Борисівни Максим Галкін не залишився осторонь і також радив жінці знову почати заробляти гроші. І це при тому, що раніше повідомлялося про серйозні проблеми зі здоров'ям зірки.

"Я давно переконував Аллу: "Іди співай, адже одна справа, коли я виступаю, і інше – коли ти. Це ж зовсім інші тіті-міті!", - пояснював Галкін.

Нагадаємо, від Пугачової лишилася тільки половина, фанати - в жаху.

Як повідомляв "Знай.ua", у смерті Кобзона, Карцева і Караченцова знайшли містичний зв'язок.

Також "Знай.ua" писав, що свято з Пугачовою закінчилося гучним скандалом.

Схудла Пугачова розважилася в компанії легендарного актора: Королева, не впізнати навіть