Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав кадри зі зйомок нового кліпу. От тільки всі подробиці тримає в секреті.

Так, на своїй сторінці в Instagram артист опублікував ряд фотографій в незвичайному образі і в незвичних локаціях. На фотографіях співак позує стоячи і сидячи в сірому костюмі з чорною сорочкою під піджаком. На обличчі Білана густі вуса і борода, які він відростив спеціально для зйомок нового кліпу. В підписі до фотографій артист трохи розповів про те, що відбувається.

"Створювали настрій буквально в просторі, який не був підготовлений для зйомок подібного роду, але атмосфера передана! Кут зору @multikov і швидкість і чіпкість погляду не може не надихати! Я сам люблю так працювати, коли асистент, світло, камера, актор і здатність фотографа побачити художнє. Я, дивлячись на ці локації, правильно зняті, згадую масу історій з будинками культури, інститути і відчуваю запах періоду СРСР, В основному книжково-ванільного з домішками пилу", - підписав знімки артист.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати в коментарях Діму Білана і його незвичайну фотосесію.

"З усієї серії тільки передостання фотографія сподобалася. Відображає саме той настрій, який описав", "З вашим досвідом фотосесії фотографу було цікаво і легко. Народжений в СРСР", "Фотографіям підійшла б назва "впасти в минуле", в СРСР", "На деяких фотографіях портрети по атмосфері схожі на портрети вождів СРСР", "Назад у минуле", "Суцільні теплі відтінки. Саме нам у стрічку в такі сірі і холодні будні", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, у столиці РФ популярний російський співак Діма Білан потрапив у ДТП.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.