У четвер, 8 листопада, з'явилася інформація про стан здоров'я української співачки Світлани Лободи, яка нещодавно перенесла серйозну операцію на нирці. Артистка дала відверте інтерв'ю Андрію Малахову в телепередачі "Прямий ефір".

"Почалося з того, що 18 жовтня на мій День народження у мене почалися прогони концертів. Ми репетирували один із складних номерів з траволатором. Моя нога потрапляє в траволатор і її починає засмоктувати всередину. Це було так боляче і так страшно, але я репетирувала в кросівках дуже великих. Це допомогло", — розповіла Лобода.

Вона також повідомила, що одному з членів команди вдалося вчасно вимкнути механізм. Лобода розповіла, що найбільше її налякало те, що людина, яка повинна був стежити за траволатором просто покинула своє місце.

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість раптово потрапила в лікарню з обструкцією нирок. Так, артистка перенесла операцію, після якої тут же поділилася з фоловерами подробицями хвороби і навіть перенесла кілька концертів.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мої дорогі...Пишу і плачу від болю і образи Все, що зі мною сталося за останні дні, заподіяло багато болю і зруйнував наші плани на зустріч. Я так чекала цих концертів. Останні півроку ми цілодобово готували наше шоу. я хотіла порадувати вас, здивувати, підбадьорити, віддати вам усе, що накопичилося в мені - всю мою любов, всі мої пісні! Але життя - непередбачуване.
Біда завжди приходить несподівано і змінює все", - написала співачка.

Нагадаємо, Тілль Ліндеманн забрав Лободу з лікарні.

Раніше Знай.ua повідомляв, що лідера групи Rammstein прямо запитали про стосунки з Лободою.

Також Знай.ua писав, що дочка Лободи видала нову любов скандальної артистки.