Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав кадри зі зйомок нового кліпу. От тільки всі подробиці тримає в секреті.

Так, на фотографії співак позує з собакою в руках, яку прямо-таки підставляє в об'єктив фотокамери. Сам артист одягнений в дивний довгий светр. Він з бородою і вусами, які відростив для зйомок нового кліпу. У підписі до фотографії Білан повідомив шанувальникам, що собаку звуть Мітяй, і він брав участь у зйомках кліпу.

Шанувальники не залишилися байдужими до такого милого фото. Особливо фоловерів зачарував песик, якого тримає на руках артист. У коментарях користувачі почали обговорювати миле фото. Деякі зазначили, що собака на фото навіть гарніша самого співака. В цілому ж, всім тварина сподобалося.

"З характером песик, справжній артист і точно впевнений у своїй неперевершеності", "Який красень так і хочеться його жмякати", "Такий гарненький!", "Даша Клюкіна цього шпіца в сторіс засвітила", "Який Мітя симпатяга. Я теж мрію про такого собачку. Якщо мрія збудеться, можливо теж буде зніматися в кліпах", "Це коли собака виглядає краще господаря", "Кльовий песик, моя улюблена порода собак", "Який гарненький, на лисеня схожий! Теж собі хочу такого", "Замучили, по-моєму, Мітьку зовсім. Він вже не ворушитися", "Який милий", - пишуть захоплені шанувальники, в основному розхвалюючи собаку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, у столиці РФ популярний російський співак Діма Білан потрапив у ДТП.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.