Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама Джамала, часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка повідомила фоловерам радісну новину про те, що записала нову пісню. А фотографію зі студії звукозапису опублікувала в мережі.

Так, на фотографії Джамала позує в студії з навушниками на голові та біля мікрофона. На ній яскрава помаранчева кофта, волосся розпущене і зачесане назад. Треба сказати, що у співачки дуже втомлений вигляд, а на обличчі майже немає макіяжу.

"Довгий, насичений день, але записана відмінна нова пісня. Sound Engeneer", - підписала фото Джамала. Шанувальники дуже зраділи такій новини від улюбленої виконавиці і почали коментувати її фото.

"Завжди з нетерпінням чекаю ваших пісень! Голос, грація, щирість, відкритість – це все про вас", "Ось це новина, вже чекаємо", "Яка ж ви яскрава", "Джа, а вона буде на київському концерті?", "Відмінна новина", "Найкраща природна краса. Ви найкрасивіша", "Тримайте мене. Це крута новина", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото Джамали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Джамала в стильному образі підкорила Туреччину. Джамала опублікувала нове фото в незвичному яскравому вбранні. Знімок був зроблений в турецькій столиці Стамбулі і з'явився на сторінці співачки в Instagram. Так, на фотографії Джамала позує в яскравому синьому платті і чорній шкіряній куртці. Співачка одягла величезні сонцезахисні окуляри, а образ завершила напоясною чорною сумочкою з декількома кишенями на блискавках. Джамала на знімку як би сперлася на величезні камені і дивиться кудись у далечінь.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.