Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що отримав нагороду від популярного глянцю на церемонії Elle Style Awards.

Як виявилося, грузин Іраклі став найстильнішим чоловіком України. Знімок з церемонії нагородження Макацарія опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі. На вечірку учасник українського шоу "Танці з зірками" прийшов у чорному елегантному вбранні, яке складається з костюма-трійки і водолазки. В руці він тримає келих шампанського.

"Увійти в десятку найстильніших чоловіків України – це круто, дякую ELLE MAN! Я дуже люблю стильно одягатися, але в пріоритеті у мене все одно насамперед стоїть комфорт. Адже в першу чергу тобі повинно бути зручно! Я дуже сподіваюся, що кожен знайде собі свій стиль і ту нішу, в якій буде добре. Спасибі за те, що віддали свій голос за мене! Ще один голос, якого я потребую більше всього, це голос на проекті «Танці з зірками»! Кожне СМС важливе для нас - з цифрами 01 на номер 7914", - підписав фотографії Іраклі Макацарія.

Зазначимо, що редакція Elle-Україна вручила щорічну премію Elle Style Awards у четвер, 8 листопада. 14 найстильніших і успішних українців обрали шляхом онлайн-голосування читачі видання. Серед тріумфаторів виявилися представники моди і шоу-бізу, а також світські герої: Світлана Бевза, Сергій Бабкін, Тетяна Богдан, Анастасія Масюткіна, Аніта Луценко, Руслан Багінський і Марина Полканова.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, Іраклі Макацарія вперше розповів про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що шостим українським "Холостяком" став грузин.

Також портал "Знай.uа писав, що Іраклі Макацарія показав свою гнучкість.