Команда акторів "Дизель Студіо" повідомила своїм шанувальникам, що у всеукраїнський тур разом з "Дизель Шоу" відправляться відомі гумористи з команди КВН "Уездный город "- Сергій Писаренко та Євген Нікішин.

Про це розповіли артисти та оприлюднили афішу концертів.

Фанати коміків коментують у мережі номера з їх участю.

Актори "Дизель Студіо" відвідають 16 міст України: Полтава, Харків, Кременчук, Черкаси, Біла Церква, Одеса, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Мелітополь, Маріуполь, Южноукраїнськ, Миколаїв, Херсон, Чернігів, Вінниця. Актори додали, що список міст буде доповнюватися.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Свою участь в турі "Дизель Шоу" прокоментував актор Сергій Писаренко. Він розповідає, що з усіма учасниками проекту та керівництвом "Дизель Студіо" їх пов'язують давні дружні стосунки ще з часів КВК:

"З акторами "Дизель Шоу" нас пов'язує багаторічна дружба. З Женею Сморігіним з 2002 року разом брали участь в іграх Вищої Ліги, їздили на гастролі. З Єгором Крутоголов, Сашею Бережки, Женею Гашенко в 2007 році ми разом їздили на гастролі - проїхали сотні міст. Виходили разом на одну сцену багато разів, провели величезну кількість концертів, завжди підтримували і допомагали один одному. Разом готували номери для Вищої Ліги КВН. З "Девчонки из Житомира", Мариною Поплавською і Вікою Булітко, ми з 2001 року зустрічалися на сценах. Кожного з хлопців ми знаємо, як рідну людину. І хочемо їх підтримати в цю хвилину", - розповів актор.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

Варто додати, що актор Сергій Писаренко з 2013 року живе і працює в Києві.

"У мене сім'я в Києві: дружина Марина і маленька донечка Варя. Я вважаю себе киянином вже, чому дуже радий", - поділився актор.

Перенесений тур "дизелів" розпочнеться 31 січня 2019 року з двох концертів в Полтаві і продовжиться до середини березня. Всі раніше куплені квитки на концерти в містах України актуальні.

Нагадаємо, учасник комедійного шоу Дизель Шоу на ICTV Євген Сморигін, який нещодавно втратив колегу, подругу і найвидатнішу жінку шоу Маріанну Поплавську у трагічній ДТП, вперше показав себе після катастрофи.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Поплавська передчувала свою загибель

Також Знай.ua писав про те, що студія Dizel Show оголосила про дати свого туру, який через трагічну аварію довелося перенести на 2019 рік.