Щоб добитися слави іноді навіть найталановитішим актрисам доводиться робити неприємні рішення. Цим голлівудським зіркам довелося знятися в оголених сценах на самому початку їхньої кар'єри, але це не завадило їм досягти успіху. Про це передає Clutch.

Пенелопа Крус

У своєму першому фільмі "Шинка, шинка" Пенелопа знялася в декількох сценах ню. Критикам найбільше сподобалася сцена на пляжі, де можна добре розглянути ідеальні форми юної актриси. До речі, там вона знялася зі своїм майбутнім чоловіком Хав'єром Бардемом.

Сальма Хайєк

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Першим фільмом мексиканської актриси став "Відчайдушний" Роберта Родрігеса, де вона зіграла власницю книжкової крамниці. У сцені з Антоніо Бандерасом можна чудово розглянути пишні форми знаменитості.

Шарліз Терон

У 1996 році Шарліз вперше з'явилася на екрані у фільмі "Два дні в долині". Шикарне тіло Терон можна побачити як у сценах бійки, так і постільних.

Елізабет Херлі

Першим фільмом Херлі стала "Арія", який багато критиків визнали затягнутим і нудним. Однак, багато хто відзначив, що єдиним промінчиком світла в картині стали постільні сцени з неймовірною Елізабет. Хто б міг подумати, що через багато років актриса зіграє саму королеву Великобританії у серіалі "Члени королівської сім'ї".

Кетрін Зета-Джонс

Майбутня володарка "Оскара" Кетрін Зета-Джонс також починала свою кар'єру з постільних кадрів. У 1991 році актриса зіграла Шахерезаду у французькому фільмі "1001 ніч". Неможливо відвести очей від юної Кетрін, яка з'являється в одній зі сцен топлес.

Нагадаємо, як виглядає гардероб знаменитостей в залежності від їх знаку Зодіаку.

Раніше Знай.ua повідомляв, 7 зірок з косоокістю, яке ви раніше не помічали.

Также Знай.ua писав, відома голлівудська актриса Шарліз Терон, яка вже декілька років виховує двох прийомних дітей, шокувала громадськість останньою заявою: 6-річний хлопчик Джексон насправді дівчинка.