22-річна дочка відомого актора Юена Макгрегора Клара знялася у відвертій фотосесії.

Кадри з чорно-білій фотосесії з'явилися в Instagram самої Клари. Автором знімків став відомий фотограф Андреа Мете.

Старша дочка Макгрегора і Ів Мавракіс з'явилася на знімках абсолютно голою, прикриваючи найінтимніші місця руками. У підписі до фото дівчина написала, що присвячує фотосет поезії, любові та красі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Ми не читаємо і не пишемо поезію через те, що вона мила. Ми читаємо і пишемо поезію тому що ми члени людської раси. А людська раса не може жити без пристрасті. Медицина, право, технології, бізнес – все це благородні заняття, необхідні для підтримки життя. Але поезія, краса, романтика і любов – це саме те, чим ми живемо", - написала вона.

Варто відмітити, що на даний момент Клара будує кар'єру моделі і фешн-фотографа. Вона закінчила художню школу, в якій навчалася професійній зйомці.

Нагадаємо, актор Юен МакГрегор вкотре заговорив про повернення до ролі Обі-Вана в "Зоряних війнах". На цей раз це сталося під час прес-туру фільму "Крістофер Робін".

Раніше Знай.иа повідомляв, що 22-річна дочка шотландського актора Юена Макгрегора Клара знялася для популярного чоловічого глянцевого журналу Playboy.

Також Знай.ua писав, світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram трепетним привітанням мами. Так, Кріс Дженнер 5 листопада виповнилося 63 роки. З цього приводу всі дочки виклали дуже зворушливі спільні фото і написали безліч теплих слів.