Популярна українська співачка Тіна Кароль зворушливо привітала свого сина з днем народження. Сьогодні, 18 листопада, маленькому Веніаміну виповнилося вісім років.

Миле привітання зіркова мама опублікувала на своїй сторінці у Facebook. Співачка поділилася селфі з підрослим Венею і залишила теплі побажання зі словами напуття.

"Ти моє улюблене сонечко,
ти мій промінчик надії і тепла.
Підростай чесним
і мужнім,
я буду завжди оберігати тебе!
З днем народження!", - написала Тіна синові.

Шанувальники артистки приєдналися до привітань, залишивши в коментарях багато теплих слів синові співачки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, українська співачка Тіна Кароль, в Instagram якої днями з'явилися фото зі свіжої чуттєвій фотосесії, показалася на публіці в новому образі. Варто відзначити, що підписники зірки сильно здивувалися перевтіленню Тіни. Співачка стала героїнею танцювального шоу "Танці з зірками", під час якого виконала пісню у вигляді супроводу для однієї з пар.

Того вечора наряд співачки був досить оригінальним і багатошаровим. Вона одягла золоту міні-сукню на тонких бретелях, яку доповнювала напівпрозора шифонова накидка з довгим шлейфом. А поверх неї був накинутий ще й дощовик, оскільки під час виступу Кароль співала, стоячи під дощем з розкритою парасолькою.

Раніше портал також писав, що співачка Тіна Кароль залишила таємниче побажання для своїх фанатів. Знаменита українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно виклала в мережу чуттєве фото, поділилася зі своїми підписниками певним визнанням, а також зірка закликала вести боротьбу зі своїми страхами. Свій меседж вона опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

Раніше Знай.uа повідомляв, що відома украинская співачка Тіна Кароль вразила фанатів новою фотосесією.

Також Знай.uа писав, українська співачка Тіна Кароль вкотре підкорила шанувальників зовнішнім виглядом.