В сім'ї відомої телеведучої Валентини Хамайко ("Сніданок. Вихідний") та її чоловіка, відомого спортсмена, Андрія Оністрата скоро з'явиться четверта дитина.

Про це пишуть Факти.

Навіть на останньому місяці вагітності Валентина продовжує вести активний спосіб життя, займається спортом і активно ділиться своїм життям у соцмережах. Нещодавно вона показала жіночні форми у відвертій фотосесії.

Валентина на фото позує у прозорій сукні та вбранні з глибоким декольте. Шанувальники буквально засипали її компліментами за те, що вона зовсім не погладшала під час вагітності і виглядає неймовірно.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Звичайно, малюк сам вирішує, коли йому до нас приходити і у нього є чотири офіційні тижня. У мене в запасі — два тижні. Я, як мама, повинна бути готова раніше. А поки я у режимі очікування, буду постити гарні фото", — написала Валентина.

Також вона поділилася зворушливими подробицями особистого життя і своїми переживаннями перед появою малюка.

"Це бажана дитина, ми його дуже хотіли, і як іноді буває — не виходить завагітніти ось так відразу. Ми майже рік чекали, коли це станеться. Ми чекаємо хлопчика. Все, як і бажали. Мені хотілося, щоб була гармонія, син замовляв братика, так і сталося", — розповіла Валентина Хамайко.

Нагадаємо, популярна російська телеведуча, а віднедавна ще й політик, Ксенія Собчак, розповіла всю правду про свою вагітність. Знаменитість розговорилася в ефірі авторської програми Регіни Тодоренко на каналі "П'ятниця".

Раніше Знай.ua повідомляв, що відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка живе Росії і збирається вийти заміж за російського співака, офіційно оголосила, що йде в декрет.

Також Знай.ua писав, російську журналістку і екс-кандидата в президенти Росії Ксенію Собчак звинуватили в обмані з вагітністю заради піару.