Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів новим знімком в Instagram. Знаменитість буквально шокувала своєю появою на шоу "Танці з зірками", де станцювала з Яною Заєць і Іраклі Макацарія. Артистка запально рухалася в незвичному яскравому образі з каре замість довгого волосся, а потім наступила на спину Іраклі.

"Улюблене фото з вчорашнього ефіру 😂))))
Вибач @maqatsa 🤣😉", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Дуже ефектно виглядаєш з такою зачіскою!!!", "Жорстока рольова жінка", "Костюм вогонь, і виступ звичайно ваууу👍", "Ви супер як завжди, а новий імідж взагалі 💣", "Загнала гарячого джигіта під каблук 😂🔥".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.