Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість з подругою брали участь у рекламному ролику готелю, сидячи за сніданком в халатах з рушником на голові і виставивши величезні груди напоказ. Так, дівчина вирішила показати, як насправді весело проходять зйомки.

"РЕАЛЬНІСТЬ", - пожартувала Кхан. За 16 годин ролик набрав більше 30 тис. переглядів. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на пост, адже коментарі Хлоя чомусь приховала. Можливо, у моделі останнім часом з'явилося дуже багато хейтерів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.