Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість влаштувала цілу фотосесію з милим вихованцем - собачкою породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафчик. Так, артистка позувала в довгому білому пишному платті, затишному светрі і масивних черевиках.

"❤️", - лаконічно підписала кадр Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Пора заміж і діток!!!", "Леся, який ніжний та гарний образ)", "Краса!!! І Ви, і Рафчик🤗", "Така фотка амфосфера, затишна😇", "Леся пора фотки зі своїми дітками викладати, а ти з собачками граешся і сюсюкаешся", "Який чарівний образ, легкий і повітряний 😍".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.