Мегапопулярний американський серіал "Секс у великому місті", що стартував ще у далекому 1998 році, відсвяткував свій черговий ювілей у власному стилі - скандалом. Зйомки його третьої частини повинні були розпочатися минулого літа, але низка негараздів зірвала всі плани.

Скандал розгорівся між виконавицями головних ролей Сарою Джессікою Паркер, героїня якої Керрі Бредшоу довго шукала свій ідеал чоловіка, і Кім Кеттролл, яка зіграла роль великої шанувальниці чоловіків Саманти Джонс.

Ворожнеча між Паркер і Кеттролл, за твердженням зарубіжних ЗМІ, почалася ще під час зйомок другого сезону серіалу. І після їх завершення Кім відмовилася від участі в проекті, назвавши основною причиною втрату актуальності своєї героїні. Але з самого початку ця версія виглядала не дуже правдоподібно, так як обидві частини "Сексу…" користувалися незмінним успіхом і любов'ю глядачів. Історія чотирьох подруг, які шукають своє місце і роль у житті, потрапляючи при цьому в різні історії, часто еротичні або недвозначні, не залишала байдужими ні жінок, ні чоловіків.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Та незабаром з’ясувалося, що причина все ж у заздрості, і не тільки акторській, але і чисто жіночій! Виявляється, що Кім Кеттролл не хоче грати роль Саманти Джонс в новому фільмі, тому що сценарій буде повністю сконцентрований на героїні Сари Джесіки Паркер. До цього додалися і фінансові нестикування: Паркер ще у другому сезоні стала співпродюсером проекту і зажадала збільшення гонорару. Кеттролл вимога колеги були не до душі. Вона наполягає, що всі акторки повинні отримувати однакові гонорари.

Очевидно, був знайдений консенсус, оскільки шоураннери трохи привідкрили завісу, розповівши, що зйомки фільму почнуться в 2019 році і він буде стилістично відрізнятися від перших двох частин. В першу чергу романтики, легкості і флеру буде трохи менше, пише "Космополітен". І це логічно, тому що героїні серіалу стануть набагато старшими, і, ймовірно, мудрішими, ніж на початку історії. На передній план вийдуть психологічні проблеми головної героїні, яка знову буде змушена шукати своє місце в сучасному світі. Адже Керрі Бредшоу вже на самому початку фільму стане вдовою! Сценаристи вирішили, що чоловік журналістки Містер Біг помре від серцевого нападу. Керрі доведеться жити без чоловіка своєї мрії. Нагадаємо, що вже в останньому сезоні серіалу у героя Кріса Нота починалися проблеми з серцем. Ще тоді Керрі Бредшоу допомагала чоловікові відновитися після нападу.

Сайт "Знай.ua" писав про те, що одна з героїнь серіалу стала мамою вдруге

На сайті "Знай.ua" також повідомлялося, що Ана Чері вирішила допомогти фоловерам добре відзначити важливе свято

Портал "Знай.ua" публікував прізвища найбагатших співачок світу за версією журналу Forbes