37-річна світська левиця Періс Хілтон розірвала заручини з актором українського походження Крісом Зілкою. Вона пояснила це звичайним бажанням зосередитися на кар'єрі. На честь цього в мережі вирішили пригадати найгучніші романи багатої спадкоємиці.

РІК САЛОМОН

У 2000 Періс зустрічалася з колишнім чоловіком Памели Андерсон. Роман був коротким, але бурхливим. У підсумку після розставання Салмон випустив диск "Одна ніч у Періс", на якому було домашнє відео пари. Хілтон відразу подала в суд, і екс-бойфренд повинен був виплатити 400 тисяч доларів, які вона так і не побачила.

БРЕНДОН ДЕВІС

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Брендон теж багатий спадкоємець, причому нафтового магната. Вони закрутили роман в 2001 році і посварилися на вечірці з нагоди 26-го дня народження Періс, коли Брендон почав чіплятися до Кортні Лав.

ДЖЕЙСОН ШО

З 2002 по 2003 рік Періс була заручена з актором Джейсоном Шо, але також розірвала заручини.

НІК КАРТЕР

Ник, учасник Backstreet Boys, і Періс недовго зустрічалися у 2003 році. Фанати були в захваті і вважали їх найпопулярнішою парою Голлівуду.

ПЕРІС ЛАЦИС

Так, Періс колись встречалсь з Перісом, ось такий каламбур. Вони розлучилися через п'ять місяців після оголошення заручин. Хілтон потім стверджувала, що просто не бачить його батьком своїх дітей.

СТАВРОС НИАРХОС

Ставрос - спекотний спадкоємець багатомільярдного стану. Роман тривав кілька місяців, і в травні 2006-го пара розлучилася.

БЕНДЖІ МЕДДЕН

Медден і Хілтон разом виглядали дуже круто і фанати сподівалися на те, що вони одружаться. Але щось пішло не так, і після 10 місяців стосунків, голлівудська блондинка і гітарист групи Goof Charlotte оголосили про розрив. То був 2008 рік.

Нагадаємо, кращі костюми на Хелловін від Періс Хілтон.

Ранее Знай.ua повідомляв, скандальна амерканская світська левиця Періс Хілтон засвітилася на публіці в дуже яскравому вбранні.

Також Знай.ua писав, Періс Хілтон знову вирішила продемонструвати, якими модницями з сестрою Нікі вони були на початку 2000-х.