Настя Кудрі, яка записала хіт "Нам буде спекотно" з Ольгою Бузовою, нещодавно розповіла, що їй ампутували два пальці на правій руці після страшної ДТП. Однак, ТГ-канал "Ринок шкур" пише, що насправді співачка відрізала собі їх в наркотичному угарі.

Цієї осені ЗМІ гуділи про те, що скандальна співачка, донька олігарха Ігоря Кудряшкіна Настя Кудрі потрапила у страшну ДТП у Ніцці. Машина співачки впала зі скелі, але їй вдалося відкараскатися лише ампутацією двох пальців.

Проте, джерело ставить під сумнів сам факт ДТП, адже про неї не написало жодне європейська ЗМІ.

[quote author=""]"Це все сталося з її вини, так як вона зловживала наркотиками, зокрема, ЛСД, і вона сама собі їх відрубала, як вона всім і говорить, т. к. була страшенно *****

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сама співачка ніяк не коментує інформацію, що з'явилася в інтернеті.

Раніше повідомлялося, що російській співачці Насті Кудрі ампутували два пальці на руці після того, як вона потрапила в аварію під час відпочинку в Ніцці.

Про це повідомляє Starhit.

За словами піар-агента співачки Костянтина Філіппова, Настя їхала по серпантину, назустріч їй несподівано виїхала машина. У результаті дівчина злякалася і вивернула кермо вправо.

Машина Кудрі полетіла вниз по скелі і пролетіла близько 18 метрів. Співачка прийшла до тями, вже будучи в лікарні. На щастя, все обійшлося, але лікарям довелося ампутувати їй два пальці на правій руці.

Також повідомляється, що нещастя сталося з Настею напередодні концерту, тому співачці довелося відкласти репетиції і присвятити час відновленню.

Нагадаємо, Бузова здала всю гей-тусовки російської естради, такого не очікував ніхто.

Ранее Знай.ua повідомляв, Бузова одяглася у щось дивне і привітала подругу з Днем народження.

Також Знай.ua писав, відома американская блогерша Ліллі Сінг, на канал якої підписано понад 14 мільйонів людей, повідомила про тимчасове звільнення з YouTube.