Балерина Анастасія Волочкова в шоу "Хто хоче стати мільйонером" насмішила глядачів, назвавши Славгород вигаданим містом.

Скандальновідома російська балерина Анастасія Волочкова стала учасницею шоу "Хто хоче стати мільйонером". На питання ведучого танцівниця відповідала у компанії сатирика Віктора Коклюшкіна. Однак гості ганебно провалились на проекті.

Волочковій і Коклюшкіну вдалося дібратись до дев'ятого запитання на 50 тисяч рублів, але після цього вони "засипались" через незнання географії.

Учасники не змогли відповісти на питання, яка назва міста з представлених є вигаданою. Гравцям пропонувалося вибрати між Миргородом, Славгородом, Старгородом і Бєлгородом.

Існування Старгорода і Бєлгорода не викликало сумнівів в учасників, вони вибирали між двома іншими варіантами і схилялися до Славгорода.

В результаті гравці попросили допомоги залу. Глядачі проголосували за Славгород. Волочкова з Коклюшкіним прислухалися і дали невірну відповідь - як відомо, вигаданим варіантом був Старгород.

Після цього питання Волочкова і Коклюшкін вибули з гри.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Інтернет-користувачі назвали це "незручним моментом для жителів Славгорода".

Жителі російського міста відреагували на відповідь учасників шоу з гумором і досадою.

"Е-е-е! Це батьківщина моя", - обурився один із них.

Користувачі почали усувати географічну неграмотність зірок шоу і розповідати про Славгород. "Старгород з "12 стільців", Миргород - збірник творів Гоголя", - нагадували вони.

"Краще б у ясеня запитали ... він розумніший ..." - написав один із коментаторів.

"Балерина Волочкова і сатирик Коклюшкін відповіли в "Хто хоче стати мільйонером", що наш Славгород - вигаданий. Прикро";

"Весь Алтайський край хтось вигадав", - пишуть користувачі.

Користувачі також зазначили, що проблема не в тому, що балерина не знає алтайські міста, а в тому, що ні вона, ні письменник-сатирик не читали "Дванадцять стільців".

Нагадаємо, Волочкова влаштувала на похороні Кобзона скандал.

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова у туфлях-копитах довела фанатів до сказу

Також Знай.ua писав, учасниця "золотого складу" групи ВІА Гра Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру і розтяжку, якій може позаздрити і Анастасія Волочкова.