Популярний український танцюрист Сергій Полунін, який також позиціонує себе як актор, днями шокував своїх шанувальників і суспільство постом в Instagram.

Так, Полунін нібито зізнався, що завжди "любив" російського президента Володимира Путіна і готовий його захищати. І ще танцюрист закликав всіх "любити один одного".

"Спасибі за привітання з днем народження :) Я хочу скористатися цим днем і направити всі ваші добрі побажання Володимиру. На мою думку, в деяких частинах світу ЗМІ відноситься до нього несправедливо, а це неправильно. Мені боляче від цього, так як я був у такому ж становищі і знаю на собі це відчуття. Ніхто не вартий того, щоб з ним поводилися погано або несправедливо. Коли я був дитиною, я бачив в ньому світло і бачу зараз. Володимира я завжди захищатиму своєю енергією і любов'ю. Давайте ставитися з любов'ю один до одного! Тільки так ми змінимо цей світ на краще!" — написав в Instagram Полунін.

В мережі відразу ж вибухнув страшний скандал. Користувачі мережі дуже емоційно відреагували на таку заяву. Варто зазначити, що багато користувачів вельми різко відповіли Сергію Полуніну.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Зраджують тільки свої. Відписуюся", "Обурення і надія на злом - звичайна реакція розчарування людей, для яких думка Сергія важлива і, як виявилося, далека від їх власної", "Назвемо це непорозумінням", "Розчарований у Вас, як особистості... Дуже шкода...", "Цікаво, за скільки він купив вашу честь і гідність?", "Ну як же так, а я завжди вами так захоплювалася...", - обурюються шанувальники.

Також дехто припустив, що аккаунт артиста було зламано.

"Сергію, Вас зламали явно! Я не вірю в написане жодному слову", "Хоча, може вас зламали у Instagram?", – написали під фото.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна запроданка Таїсія Повалій, яка слідом за Януковичем покинула країну ще в часи Майдану, днями дала концерт в Кремлі.

Нагадаємо, запроданка Лорак засвітилася з голими грудьми і пом'ятим чоловіком: фото 18+.

Як повідомляв Знай.uа скандальна путінська співачка наплела нісенітниці про Україні.

Знай.uа писав, перука поверх кокошника: як запроданку Лорак зносила Росія.