Журналісти вже не раз розводили Максима Галкіна та Аллу Пугачову за їх 17 років міцного шлюбу. Однак, в цей раз плітки були куди серйозніше, зоряна пара зберігала мовчання, а на імовірну коханку і руйнівницю сімейного вогнища сипалися звинувачення.

Черговічутки про розрив зіркової пари виникли трохи більше місяця назад. Тоді в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Макс йде від Алли до молодої вагітної коханки. Незабаром ця "коханка", телеведуча Юлія Барановська, спростувала всі чутки про роман і закликала залишити її в спокої. При цьому Галкін з Пугачової ніяк не коментували ситуацію, лише зрідка розміщуючи спільні фото в соціальних мережах.

Варто зауважити, що Максим, що Алла виглядали щасливими на фото і ніщо не видавало конфлікту між ними.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

І ось Максим Галкін вперше заговорив про скандалі і стосунках з Аллою Борисівною в інтерв'ю програми Gazlive на каналі Youtube.

Він запевняє, що у них ніколи не було серйозних конфліктів.

"Ми з Аллою ніколи не на межі розлучення. Посварилися тільки одного разу 15 років тому. Не розмовляли цілий день. Взагалі, коли трапляється конфлікт, завжди мирюся першим. Так, я - підкаблучник!" зізнався Максим.

Також він розповів, як ставиться до 27-річної різниці у віці.

"Мені все одно, скільки Аллі років. Люблю її не за вік, а тому що вона така, яка є. Нам добре разом. Між нами все, що буває прекрасного між двома люблячими людьми. І діти у нас з'явилися, тому що любимо один одного. До 25 років у мене було багато коханих. Вони були моїми ровесницями. Але коли побачив Аллу, то зі мною щось сталося. Вона часто називає себе молодою, а мене пенсіонером або дідком через занудство, яке категорично не любить", - зізнався Максим і додав, що мріє про єдину дружину на все життя.

Також гуморист розмістив на своїй сторінці в Instagram зворушливе відео, на якому вони з Аллою танцюють під пісню Віри Брежнєвої "Добрий ранок".

Нагадаємо, після довгого мовчання Юлія Барановська, яку позаочі називають ймовірною коханкою Максима Галкіна, нещодавно вийшла з тіні і вирішила розповісти всю правду про роман з гумористом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Алли Пугачової і Максима Галкіна, швидше за все, чисто платонічні відносини.

Також "Знай.uа" писав, Алла Пугачова не перестає дивувати численних фанатів постійними метаморфозами зовнішнього вигляду, і можна з упевненістю стверджувати, що мало хто з жінок може мати настільки прекрасний вид в майже 70 років.