Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram дуже незвичайний образ. Так, знаменитість приїхала до Києва заради зйомок для скандального телеканалу "Інтер". Артистка позувала у відвертому комбінезоні, суцільно вкритому паєтками. Не всім шанувальникам сподобалося сміливе вбрання Ані та її повернення на батьківщину.

"#інтер #сон", - лаконічно поділилася планами Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Як кіркор стала, вся в блискітках....зупиніться! Вже не той вік", "щось конкретно вона стала оголятися. Напевно, хоче, щоб чоловік повернувся до неї або пошкодував, що пішов до іншої.", "Треба поприсідати) але все одно гарна))", "Напевно в порнусі знімається", "Повернулася з московитої з їхніми грошами... І гарно.".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.