Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила підкорювати сонячну Каліфорнію. Так, артистка похвалилася дуже апетитним обідом, сидячи в купальнику на лежаку і облизуючи пальці. Анна навіть засмутилася, що навряд чи зможе схуднути.

"О, Боги. Я ніколи не схудну.
НІ КО ЛИ 🤦🏽‍", - поскаржилася Седокова. Фолловери не змогли пройти повз: "Головне ноги розставити😂😂😂", "Можеш всю руку засунути в рот теж цікаво буде подивитися🤦🏽‍♂️😂", "А вам і не треба худнути! Ви така лялечка!", "Сфоткалася з картохою, потім відставила і салат їсти почала)))", "Схуднеш, за допомогою фотошопу, ці блядські пози", "І не треба. А то все те , за що Вас так цінують , безпорадно обвисне. 😉", "І не треба.Анна , ти така соковита..як ця картопелька і гаааааамбургер😋".

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.