Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram зйомками в новому українському повнометражному фільмі "Гола правда". Знаменитість зізналася, що все життя мріяла стати актрисою, а тепер впевнено рухається до своєї мети. Також артистка розповіла, що за 12 років на сцені літературна українська мова їй знадобився тільки зараз.

"Друзі, спочатку включаємо собі на фоні пісню Меладзе “Она былаааа актрисою”)), потім продовжуємо читати далі)) Сьогодні розпочалися зйомки другої кінострічки за моєї участі. Фільм має назву, яка взагалі-то говорить сама за себе та не потребує пояснення –– “ГОЛА ПРАВДА”)) І голою в кадрі буде не тільки правда)) А я, здається, почала рухатися кар’єрними сходами українського кінематографу)))
Коли взяла до рук сценарій, декілька разів погладила себе по голові за те, що вчасно почала вивчати українську)) За 12 років на сцені у мене жодного разу не виникало гострої необхідності розмовляти саме літературною українською. Я просто хотіла вчити мову для себе. І як-тільки почала інтенсивно займатися українською –– переді мною відчинилися нові двері та з’явилися нові можливості. Мені досі важко в це повірити, але тепер я граю у кіно. Раніше про таке лише мріяла, але вчасно зрозуміла, що недостатньо мріяти, потрібно діяти))", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери почали вітати кумира: "Ви, насправді, дуже артистичні, по Вам давно вже "плакала"камера "кіношника"!!! Удачі та успіхів у зйомках ★★★ Зірка! ♡♥♡", "Ти дівчина-вогонь!🔥 Перед тобою ніякі двері не зможуть довго лишатись закритими😉😘", "Супер, все в житті складається як не можна вчасно!!! Чекаємо з нетерпінням!!!!", "Це дуже круто, вітаю! Успіхів та перемог 🥇 тобі на новому шляху! 🌷🌷🌷🌷".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.