Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами. На цей раз знаменитість поділилася з фанатами в Instagram відмінною новиною: вона випустила нову книгу з лаконічною назвою "Про любов". Так, артистка розповіла, чого чекати від новинки і виставила масу фото з презентації.

"Нарешті вона з’явилася : нова книга «Про любов», антологія , 12 моїх есе і невідомі твори відомих авторів про тих, кого любимо. Вже у четвер на @yakabooua . Дякую партнерам і друзям", - поділилася радістю Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Хочеться зазначити, яка чудова обкладинка. Ось, що означає смак❤️", "Я тільки тепер побачила як ви схожі зі своїм чоловіком)) І мої вітання щодо книжки!", "Вау! Вітаю! Дуже цікаво прочитати! 💞", "Плекаю, що внутрішній стан кращий від зовнішності", "Чоловік такий гарненький!!!! Видно дуже спокійний і добрий!!!! Ольга напевно глава сім'ї і командир!!!!".

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.