Новина про особисте життя Роберта Де Ніро шокувала шанувальників голлівудського актора.

Про це пишуть американські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що американський актор Роберт Де Ніро розійшовся зі своєю дружиною Грейс Хаутауер після понад 20 років шлюбу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За перевіреною інформацією журналістів, подружжя роз'їхалося та живе окремо. Речник актора ці новини поки не коментує.

Шанувальники помітили, що востаннє подружжя з'являлося на публіці разом у червні, на церемонії вручення "Тоні" в Нью-Йорку.

Як відомо, в 75-річного Де Ніро та 63-річної Хайтауер є спільний син Елліот. Йому 20 років, він страждає на аутизм - на думку батьків, причиною розладу стали щеплення.

У 1999-му році Роберт подав на розлучення з дружиною, але згодом вони помирилися і в 2004-му році повторили свої шлюбні обітниці. В 2011-му сурогатна мати народила парі доньку, Хелен Грейс.

Нагадаємо, фанати Анжеліни Джолі щиро радіють за улюблену актрису, адже після двох років самотності після розлучення із Піттом жінка нарешті знайшла нового коханого.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Про це пише Рoliteka.

Із джерел у Голлівуді стало відомо, що Анджеліна Джолі закрутила роман з Кіану Рівзом.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Інсайдери впевнені на сто відсотків, що новий наречений Анджеліни Джолі – Кіану Рівз. Однак якщо копнути ще глибше, то не такий вже і новий, адже початок роману акторам приписують на серпень 2017 року.

Раніше Знай.uа писав про те, що мережу розбурхала клятва Бреда Пітта про те, що він вирішив більше ніколи не одружуватись.

Бред Пітт
Бред Пітт

Про незвичайну клятву повідомляє наближене джерело онлайн-виданню Radar. Причина настільки категоричного рішення, як стверджує джерело, криється у важкому розлучення з актрисою Анджеліною Джолі:

“Бред більше ніколи не одружиться. Розлучення з Анджеліною стало для нього останньою краплею. У нього пропало бажання офіційно оформляти свої відносини“.

Також Знай.uа повідомляв, що Галкін вперше після скандалу з коханкою розповів про стосунки з Пугачовою.