Відомий український співак, автор пісень, учасник групи "5’nizza" Сергій Бабкін часто радує фанатів в Instagram душевними знімками. Нещодавно знаменитість показав кадр з юності. Так, артист позував в образі Віктора Цоя, зізнавшись, що друзі часто просили його скопіювати культового виконавця.

"Дивіться, що знайшов! Знаєте як це фото називається? « Бабкін, покажи Цоя!» Це прохання моєї юності. Друзі просили, а я показував))) Схожий?", - поцікавився Бабкін. Фолловери не пройшли повз: "Ну от як тебе не любити, Бабкін?! Ти просто душка! Дякую за позитив🌹", "Дуже., не відразу зрозуміла, що з Цоєм не так😄", "Я перегорнув і навіть не помітив підступу!😂 На сьогодні - це найбільш точна копія, яку доводилося бачити! Круть. 👍", "Не може бути 😂 це не Ви )))", "Щьокастий Цой однак 😁".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, де і з ким насолоджувався літом.

Також Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.

А ще Сергій Бабкін вирушив у ліс за грибами. Судячи з геолокації, на тихе полювання Бабкін з сім'єю їздив в Дніпропетровську область.