Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram знімками з примірки сукні перед черговим заходом. Знаменитість позувала в обтягуючому довгому вбранні з глибоким декольте, виставивши напоказ величезну груди. Так, Кім зізналася, що під час примірки подобалася собі набагато більше, ніж на червоній доріжці.

"Цікаво, коли переглядаючи свій телефон я виявила фото з примірки. Іноді образ на примірці набагато кращий, ніж остаточний", - зробила висновок Кардашьян. За 5 годин кадр набрав 944 тис. лайків. Фолловери ж почали розхвалювати образ, який вдало підкреслив тонку талію і широкі стегна світської левиці.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.