Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram знімками з примірки сукні перед черговим заходом. Знаменитість позувала в обтягуючому довгому вбранні з глибоким декольте, виставивши напоказ величезну груди. Так, Кім зізналася, що під час примірки подобалася собі набагато більше, ніж на червоній доріжці.

"Цікаво, коли переглядаючи свій телефон я виявила фото з примірки. Іноді образ на примірці набагато кращий, ніж остаточний", - зробила висновок Кардашьян. За 5 годин кадр набрав 944 тис. лайків. Фолловери ж почали розхвалювати образ, який вдало підкреслив тонку талію і широкі стегна світської левиці.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.