Відомий американський реп-виконавець Tekashi 6ix9ine, справжнє ім'я якого Даніель Ернандес, опинився в руках закону. Популярного реперочка заарештували за звинуваченням у рекеті.

Про це стало відомо завдяки повідомлення видання TMZ.

З'явилася інформація, що 6ix9ine було затримано і поміщено під арешт, представники правосуддя відмовили хлопцеві у виході під заставу. Також відомо, що співака звинувачують у рекеті, незаконному зберіганні зброї, в зв'язку з бандами та ще кількох злочинах.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Репера підозрюють в участі у бандитському угрупуванні Nine Trey Gangasta Bloods. Відомо, що копи підозрюють банду в низці вбивств і пограбувань в Бронксі, Брукліні і на Манхеттені.

Під час обшуку в квартирі співака, було знайдено зброю та інші докази, які підтверджують причетність 6ix9ine у злочинах. Зараз 22-річному Даніелю Ернандесу загрожує від 25 років до довічного ув'язнення. Адвокат репера ситуацію не коментує.

Варто нагадати, що українська столиця потерпає від нової хвилі зухвалих пограбувань. З'явилася інформація, що у Шевченківському районі Києва, в чергову частину управління копів звернулася місцева мешканка і повідомила, що її обікрали на вулиці Велика Житомирська. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби київської поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ФСБ Росії повідомляє про затримання і арешт у Москві члена банди Шаміля Басаєва, який брав участь у захопленні заручників при нападі на Буденновск влітку 1995 року. Про це повідомляють російські ЗМІ. Джерело також відзначає, що слідство має свідчення, які підтверджуються злочинну діяльність Черхигова.

Нагадаємо, контрабандизм головного мозку: невдахи з Криму згодували рибам 5 мільйонів пачок сигарет.

Як повідомляв Знай.uа компенсація за ДТП через погані дороги: як змусити криворуких комунальників платити.

Знай.uа писав, чіпи, стеження і арешти: у Німеччині придумали, як позбутися від приїжджих.